Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális hogy nem bízok meg...

Normális hogy nem bízok meg másokban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Normális az hogy nem bízok meg másokban, vagy ha mégis akkor meg rengeteg személyes dolgot mondok magamról, ami nem mindenkire tartozik rá. Például mostmár nem tudok megbízni a 2 legjobb barátomban, akimet már több mint 8 éve ismerek. Régen nagyon sok dolgot elmondtam nekik, de valamiért már úgy érzem, hogy akármiről beszélek, nem érdekli őket, amint elmegyek, elkezdenek rólam beszélni. A közelmúltban pedig túlságosan megbíztam pár olyan személyben, akiket alig pár hónapja ismertem meg, és a bizalmamat eléggé kihasználták. 20 lány vagyok.

2023. aug. 4. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

Buta vagy!

Jegyezzed meg örökre: "Az ember legnagyobb ellensége a saját szája"

NE DUMÁL MAGADRÓL mert a "barátnőid" visszaélnek majd vele!!

2023. aug. 4. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
39%
Az emberek beszélnek egymásról, ezt szokd meg.
2023. aug. 4. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
93%
Normális. Én is egyedül azokban bízok akiket hosszú évek óta ismerek, plusz a családtagok. Mindenki mást fenntartásokkal kell kezelni. Persze nem az mondom, hogy legyél paranoiás de ami nem tartozik másra azt ne dumáld ki!
2023. aug. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!