Lefeküdtem egy sraccal, utana pedig bekerult a baratitarsasagba a volt baratnoje. Elmondjam neki?
Mind egy iskolaba jartunk. A srac a volt osztalytarsam, mindig jo haversagban voltunk, sportolo szoval jol nezett/nez ki, ezt mindenki latta, egy kis vibralas mindig volt koztunk, de sosem tortent tobb baratsagnal. Neha elmentunk biciklizni vagy futni, tehat joban voltunk.
Osszejott az evfolyamunkbol egy lannyal, vele volt evekig. En ezt a lanyt latasbol “ismertem” koszontunk egymasnak, de sosem voltunk baratnok, nem ismertem igazabol.
Kozepsulitol kezdve 5 evig egyutt voltak, nekem is volt parkapkcsolatom majd kb egyszerre ert veget mindkettonk kapcsolata. A doglodo kapcsolataink vege utan kb 1 ev mulva ugy alakult, hogy lefekudtunk egymassal. Tovabbra is baratokkent kezeltuk egymast, csak ugymond teret adtunk annak a vibralasnak ami mindig is volt. Rendes srac de sosem jonnek vele ossze, o sem velem, tenyleg baratok vagyunk, akarmilyen furan hangzik ez talan. Baratkent nagyon jo, de kapcsolatban kinyirnank egymast, tehat ez soha nem is volt opcio.
A baratnoi tarsasagommal megbeszeltunk egy hetvegi nyaralos talalkozot, majd a tarsasagbol egy lany megkerdezte hozhatja -e egy baratnojet, aki ennek a sracnak az exe. Sokaig vakartam a fejem, hogy vajon visszamondjam-e a bulit, de vegul elmentem.
Kiderult hogy a lany 1 ev mulva is halalosan oda van a sracert, egesz este rola beszelt, en meg ultem kellemetlenul es hallgattam a vagyakozasat. Kiderult hogy szakitasuk utan meg osszejartak egy darabig, de x honapja mar ez sincs es mennyire banja. Gyorsan matekoztam egyet, es akkor volt hogy osszejartam en a sraccal.
Eleg kellemetlen, ezt magamban tartani kozben hallgatni a sztorikat, de sajnos meg elofog fordulni parszor, hogy o is eljon ilyen kozos talalkozokra. Kerulni nem szeretnem emiatt, mivel tudom, hogy alapesetben nem csinaltam semmi rosszat vagy etikatlant, a lannyal korabban nem ismertuk egymast. Most mar nem fekudnek le igy a sraccal, de ez meg az elott volt, hogy megismertuk egymast.
Konnyitene a lelkemen , ha elmondhatnam, de ugyanakkor felek, hogy fajna neki vagy hogy emiatt bomlana a tarsasag. Tartsam magamban? Attol is felek, hogy tul joban leszunk a lannyal, es orokre ott lesz bennem ez a titok, mikozben o arrol mesel mennyire hianyzik neki a srac es mennyire banja hogy vege lett, en mindvegig titkolom amit..
Ohh ne haragudj asszem a sulis rész zavart össze :D
Na de akkor meg főleg ne aggaszon ez a helyzet téged :D hagyjad had mondja a magáét a lány...vagyis nő, egyszer csak megunja majd felnő hozzátok:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!