Ilyenkor mit lehet tenni?
Van egy haverom, aki nagyon hiányzik. Amíg a koliban laktunk, addig minden nap találkoztunk, jól elvoltunk. Most viszont szinte egyáltalán nem beszélünk.
Az a baj, hogy az ilyen messengeres írogatás nem igazán a mi világunk, nem igazán tudunk így normálisan kommunikálni. Pl ha most írnék neki hogy "Hogy vagy?" annyit írna hogy jól és kb ennyi. De fordítva is így lenne, én se tudnék mit írni. Valahogy írásban túlzottan lényegretörőek vagyunk.
A személyes találkozás sem nagyon lehetséges, mert 220 km-re lakik tőlem, ráadásul tömegközlekedéssel csak háromszoros átszállással érhető el.
Amúgy tényleg sokat gondolok rá, de nem tudom mit lehetne tenni. Most úgy látom, hogy várok szeptemberig, amíg újra lehetséges lesz a személyes találkozás. Vagy van valamilyen más javaslatotok?
Neked legalább csak szeptemberig kell várnod egy barátra, másnak meg egész életében, és még úgy sem kapja meg...
Úgyhogy szerintem fel a fejjel, és nézd távolabbról a problémát: Egyetlen egy kib*szott hónapot kell csak várnod még, és ismét vele lehetsz. Csak nem olyan kibírhatatlan ez az egy hónap, ha legalább biztosan tudhatod, hogy el fog jönni, és van kire várnod.
Az nem lenne esetleg megoldható , hogy egyik oda utazik a másikhoz és mondjuk néhány napot ott alvással együtt ott lesz a másiknál és akkor kicsit együtt tudnátok lenni.
Esetleg még videó beszélgetés formájában nem lenne megoldható, hogy tudjátok normálisan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!