Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki kéri halasszunk el...

Ha valaki kéri halasszunk el egy talàlkàt akkor utàna azt annak a félnek kell indítvànyozni aki elhalasztotta?

Figyelt kérdés
Nekem úgy a logikus.Ha megkerdezek valakit elmegyunk- e valahova es fixaljuk majd lemondja akkor ugy lenne szep ha o ajanlana rovid idon belul amikor raer a kovetkezo idopontot.Volt rà oka csaladi dolgok ami érthető is.De volt amikor siman konnyelmu volt.
2023. júl. 27. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Nincs ilyen szabály. Semmi nem "kell" egy ilyen kapcsolatban.
2023. júl. 27. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1: Persze, vannak dolgok amiket nem kell csak prosztó vagy ha nem úgy csinálod.

Egyébként igen, neki illene. Ez ideális esetben valahogy úgy néz ki, hogy "Szia! Ne haragudj, de közbejött ez és az ezért sajnos mégsem tudunk ma találkozni, DE jövő hét pénteken esetleg jó lenne neked?". Ha csak benyögöd, hogy bocs mégsem és nem helyezel kilátásba semmit a jövőben akkor a másik könnyen úgy érezheti, hogy csak leráztad.

2023. júl. 27. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es en is igy latom.De az se tul egyertelmu ha kerdezi halaszthatjuk- e megertesemet koszoni de nem javasol uj idopontot azonnal vagy akar utana.
2023. júl. 27. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, neki illene. Ezzel érezteti, hogy bár akkor nem ért rá, neki is fontos a találkozás. Ha újra te kérdezel rá, annak már olyan hangulata van, mintha csak neked lenne fontos a találkozás.
2023. júl. 27. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen...vagy mintha unszolnam.
2023. júl. 27. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem igen, én ha valakivel nem azért mondom le, mert nem akarok talizni, akkor rögtön elmondom, hogy ekkor és ekkor pótolhatnánk ha neki is jó

szerintem ha a másik fél nem ajánl fel új időpontot, akkor vagy iszonyatosan önbizalomhiányos vagy nem akar talizni

2023. júl. 29. 01:02
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os en is igy gondolom,ha valami miatt lekell mondanom amit megbeszeltunk akkor vagy azonnal ajanlok masik idopontot vagy azt mondom ha nem tudom biztosan,hogy jelentkezek a napokban.Azt ugy is teszem akkor.Ki nem allhatom ha valaki huzogat es nem szol vissza pedig igeri.

Inkabb talan az igaz ilyenkor nem akar talalkozni...mert ha valaki valamit nagyon akar olyankor szokott jelentkezni.Ebben az esetben az a szemely akirol ezt irtam ha akar valamit tud o jelentkezni

2023. júl. 31. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Na,azt a valaszt kaptam hosszabb tavra gondolt...meg nem jo a pszicho- fizikai allapota.Ez meg rendjen is lenne de o attol masokkal talalkozik ebben biztos vagyok.Hivott a lanyos csoportos talalkozora de ha ehhez van kedve velem meg kavezni nincs akkor nem az allapota a gond.Mondtam is csinaljam en is ugy ahogy o ha en kerek valamit?
2023. aug. 2. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!