Ha valaki kéri halasszunk el egy talàlkàt akkor utàna azt annak a félnek kell indítvànyozni aki elhalasztotta?
1: Persze, vannak dolgok amiket nem kell csak prosztó vagy ha nem úgy csinálod.
Egyébként igen, neki illene. Ez ideális esetben valahogy úgy néz ki, hogy "Szia! Ne haragudj, de közbejött ez és az ezért sajnos mégsem tudunk ma találkozni, DE jövő hét pénteken esetleg jó lenne neked?". Ha csak benyögöd, hogy bocs mégsem és nem helyezel kilátásba semmit a jövőben akkor a másik könnyen úgy érezheti, hogy csak leráztad.
szerintem igen, én ha valakivel nem azért mondom le, mert nem akarok talizni, akkor rögtön elmondom, hogy ekkor és ekkor pótolhatnánk ha neki is jó
szerintem ha a másik fél nem ajánl fel új időpontot, akkor vagy iszonyatosan önbizalomhiányos vagy nem akar talizni
6-os en is igy gondolom,ha valami miatt lekell mondanom amit megbeszeltunk akkor vagy azonnal ajanlok masik idopontot vagy azt mondom ha nem tudom biztosan,hogy jelentkezek a napokban.Azt ugy is teszem akkor.Ki nem allhatom ha valaki huzogat es nem szol vissza pedig igeri.
Inkabb talan az igaz ilyenkor nem akar talalkozni...mert ha valaki valamit nagyon akar olyankor szokott jelentkezni.Ebben az esetben az a szemely akirol ezt irtam ha akar valamit tud o jelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!