Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy mikor játszák le ezt a tegnapi elhalasztott mérkőzést?

Figyelt kérdés
Az. Universidad Catolica játszott az Universidad de Chile ellen, ment pár percet, majd lefújták és semmit sem tudni, hogy miért. Sehol nem írják, hogy mi történt, csak annyi hogy elhalasztva. Honnan lehet ennek az okát megtudni, illetve, hogy mikor játszák le?

2022. szept. 29. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az UdC kapusa mellett felrobbant egy hanggránát, hordágyon vitték le.

A helyi online sport hírportálon egy ilyen bejegyzés volt (google fordítva eredeti nyelvről)

6:53 p.m.

During this Thursday, around 1:00 p.m., the Federation - which is in charge of organizing the Chile Cup- will meet to define whether the Clásico Universitario resumes or ends.

Úgyhogy ma, (feltételezem) helyi idő szerint 1 órakor döntenek a továbbiakról a párharcot illetően.

Gondolom sportfogadás miatt kérdezed. Ha elhúzódik a halasztás, benne lehet, hogy az irodák eltérően kezelik majd a felfüggesztett eseményt. Szerintem ilyeneknél a legtisztább, ha 1-es szorzóval visszadobják az eseményt. (szerintem itt is az lesz...)

2022. szept. 29. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt az eredeti cikk, ha valakit érdekelne véletlenül. Vannak képek is.

2022. szept. 29. 10:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az infókat, hálás köszönetem!

Valóban fogadás miatt kêrdeztem. Remélem akkor legalább 1-es szorzóval megadják. Inkább, minthogy veszítsek rajta.

2022. szept. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!