Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tipmx!raktam13 mecset ! És 12...

Tipmx!raktam13 mecset ! És 12 bejött,és egyet elhalsztoták, akor most mennyit nyertem ? 244000 ből egy 2.39 szorzó elhalasztották

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a többit. 102ezer körül.
2023. jún. 3. 20:33
 2/3 krwkco ***** válasza:
100%

"e./ Azon fogadási esemény, amely nem az előre megadott időpontban kerül megrendezésre, de az új kezdési időpontja az eredeti kezdési időpontot követő 48 óránál nem esik későbbre, az új időponttal szerepeltetve tovább fogadható. Ha az új kezdési időpont későbbre esik vagy nem állapítható meg a 48 órás határidőig, a fogadási eseményt az SzZrt. törli."

"i./ Az SzZrt. minden esetben a fogadási ajánlat megtételével azonos helyen, a fogadási felületen hozza nyilvánosságra a törlés megtörténtét."

"j./ Bármilyen okból elrendelt törléskor...több fogadási eseményre kötésben vagy kombinációban történő fogadás esetén a nyeremény megállapításánál a I. 9.§(5) bekezdés szerint kell eljárni."

"9.§ A nyeremény meghatározásának módja

(5) Ha az SzZrt. valamelyik fogadási eseményt törölte a fogadási ajánlatból, akkor – abban az esetben, ha valamelyik fogadásban szerepel ez a fogadási esemény – azt a megfogadott kimeneteltől függetlenül találatnak fogadja el, és a nyeremény meghatározásakor a megfogadott nyereményszorzó helyett 1-es szorzóval történik a nyeremény összegének meghatározása."

Tippmix részvételi szabályzat:

[link]

Vagy röviden: kb. ahogy 1-es írta.

2023. jún. 3. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat
2023. jún. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!