Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az baj ha nincs sok baratom ?

Az baj ha nincs sok baratom ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, sőt mégcsak nem is gáz, mert így is feltették már a kérdést. A barátság szerintem egy fontos dolog az ember életében ezért kell jól megválasztani, azonban nem is élhetsz úgy hogy mindenkit felmérsz hogy na ő ezért nem kell barátnak ő pedig ezért.. ha elzárkózol akkor kva nehezen lesznek barátaid és csak ez a fajta " félelem " lesz benned hogy biztos átver meg miegymás. Nekem sincs sok barátom, de minek is sok? Akik a barátaim, róluk tudom hogy bármit megoszthatok velük és van egy hasonló gondolkodásunk, nem mindenben persze. De ne is ez alapján barátkozz mert minden ember más, de ugyan akkor elfogadjuk egymást stb stb. Szóval nem kell parázni, minden ember juthat oda hogy egy új közegbe kerül (legyen akár más ország) ott is nehezen fogsz találni barátokat. Az első kérdés hogy miért nincs? tedd fel magadnak a kérdést és kezd el sorolni, hogy mi az ami téged meggátol vagy esetleg zárkózottabb vagy-e mint más ilyeneket vágod..És akkor ezeken kell változtatnod, a barátság se azonnal alakul ki.. ehhez is idő kell.
2023. júl. 25. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!