Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én miért csak ilyenkor vagyok jó?

Én miért csak ilyenkor vagyok jó?

Figyelt kérdés

Vannak dolgok, amikről nagyon nehéz beszélni. Egyszerűen csak azért, mert félünk a választól. Így vagyok most én.

Barátnőm összeveszett a pasijával. Nem szakítottak véglegesen, de hazament a szüleihez.

A kérdésem hátterében az áll, hogy az utóbbi évben, mióta összejöttek talán kétszer volt olyan, hogy elmentünk valahova beszélgetni, vagy jól érezni magunkat. Sokszor hívtam, de soha nem ért rá. Mindíg volt valami kifogása.

Most, hogy hazajött, egy hete szinte minden nap írogat messengeren, vagy felhív, hogy menjek vele valamerre.

És bennem felmerült az a kérdés, hogy most miért vagyok jó hirtelen? Szerintetek hogy lehetne ezt megkérdezni, úgy hogy ne bántsam meg?

2023. júl. 23. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Van ilyen, sajnos. :/ Szerintem menj el vele valahova és óvatosan próbálj rátérni a tárgyra, hogy jó régen találkoztunk, pedig én hívtalak eddig is sok helyre, meg ilyenek. Aztán úgyis elindul belőle valami.
2023. júl. 23. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Ismerős a szitu.

Barátom évek óta szrt a fejemre,mert csodálatos,pótolhatatlan és egyedi párja volt az Isten az életében.

Na,amikor szakítás volt,gond volt- akkor a lelke miatt megtalált mindig.Beleuntam,megírtam,nincs panaszkodás.

Így sem ír sűrűn,de nem érdekel a xaros vödör,amibe évek óta visszamászik.

Bár azt hiszem, már nem is igazán barátnak nevezhető...

2023. júl. 23. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Ez teljesen normális az embereknél, ha párkapcsolatban vannak, akkor elsősorban arra koncentrálnak. Annyit vannak együtt, amennyit csak lehet. Főleg egy friss kapcsolat esetében. Persze mindenki más. Van aki ilyenkor is ugyanúgy tartja a kapcsolatot a barátaival. A lényeg, hogy emiatt ne haragudj rá azért, mert te nem ilyen vagy egy párkapcsolatban.
2023. júl. 23. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Természetes, hogy párkapcsolatban a pasija a fontos, de azért ez mégiscsak túlzás, hogy tényleg _soha_ nem akart veled találkozni. Nekem nincs egyetlen barátnőm sem már, de ha lenne, akkor azért mindenképpen találkoznék velük időnként. Ez így kihasználás, én jól lecseszném, vagy elhajtanám.
2023. júl. 23. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ne most hozd fel ezt. Igazad van, de ez nem az a helyzet, mikor erről értelmesen lehetne beszélgetni a barátnőddel. Várd meg, amíg kicsit összeszedi magát, és akkor mondd el neki, hogy mi a te nézőpontod, és miért esett rosszul ez neked (egyébként teljesen jogosan). Szerintem most tarthat ott, hogy rádöbbent, hogy mekkora idióta volt, hogy egy lapra tett fel mindent, és hanyagolta a barátait egyetlen ember miatt. Remélhetőleg levonta a tanulságot, és most próbálja visszaépíteni a kapcsolatait, illetve támogatásra szorul. Ha meg egy gyökér, és ugyanezt eljátssza a következő nagy szerelemnél, akkor tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább, azzal a tudattal, hogy te jó ember voltál.

De azt fontos tudnod, hogy ez egyáltalán nem rólad szól, nem az van, hogy te csak ilyenkor vagy jó, csak szimplán emberből van a barátnőd is, és rossz döntéseket hozott.

2023. júl. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!