Mit tegyek, hogy ujra joban legyek a baratnommel?
Volt par fiu, akiket kb 2 hete ismertunk, es az egyik megkerdezte, hogy a baratnom ducibb e, en pedig valaszoltam ra, hogy igen. Tehat ezt a baratnom (legjobb baratnom) meg tudta (ez kb 2 napja tortent), azota nem is irt, amit megertek, viszont en felek
neki irni, mivel mivan ha megutalt, nagyon felbaszodott ram meg ilyenek… Nem tudom mit tegyek, irjak neki egy hosszu szoveget amiben kiontom neki a lelkem vagy nem tudom mit csinaljak de en nem akarom ot elvesziteni, en mar most is total a padlon vagyok, ezert segitseget szeretnek kerni hogy mi legyen…
De akkor miért nem élőben ismerkedtek meg? és akkor a fiú látja a lányt, és neked se kell semmit mondanod🤷🏻♀️
Bár ha a barátnőd elmondja másoknak a titkaid, az elég köcsögség lenne. Tehát, ez annak a kérdése hogy a barátnőd mennyire emberiséges, ha meg elmondja a titkod, akkor meg hagyd a faszba.
Nem tudom, próbálj meg vele beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!