Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én rontottam el?

Én rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel 7 éve jóba vagyok legalábbis azt hittem.

Kezdenem a legelején ahol én elrontottam megbeszéltünktobb talit és én azok közül sokat le mondtam. Be telt nála a pohár, leirta hogy mi a problémája és én megertettem. Sokat azért mondtam le mert szorongással és depresszióval küzdök és nem akartam így emberek közé menni.

Ezt neki nem mondtam mert úgyis azt mondta volna rá hogy csak kifogás és vele nem akarok találkozni. Ezeket a dolgokat mi megbeszéltünk elmondta mi a baja én is leirtam neki hogy miben hibáztam. És azt mondta hogy oké. És ma a fejemhez vágta üzenetben hogy nem bánok vele helyesen meg hogy vicc tárgyként akarom beállitani mindig meg hogy kellemetlen helyzetbe akarom hozni. És megkerdeztem valakit aki mindig velünk lóg hogy szerinte is így van hogy így viselkedek vele és azt mondta hogy nem nem érti. A vicc tárgya hogy pl volt rajta egy jobban kivágott top és mondtam neki hogy kinn a mellé de ő is mindig mondja nekem hogy látom megint mennyire feloltoztel és megsértődött rajta. Meg nem szereti azt sem hogy olyanokkal is barátkozok akik őt nem bírják mert biztosan kibeszelem nekik őt. Nálam az volt az utolsó csepp amikor megbeszeltuk hárman hogy lemegyunk túrázni és mindenkinek a barátainknak az a tesojanak és az apukajanak is azt mondta hogy biztos nem fogok elmenni tehát még mielőtt megtortent volna az egész beállított rossznak.

Most ki beszél ki kit a háta mögött és állít róla rosszat.

Mindent magára vesz amit mondok neki pedig elvileg barátok vagyunk. Meg a nevemben random rá ir fiú munkatarsamra meg az osztály csoportomba hulyeseget az meg engem zavart de nem érdekelte. És van hogy random elveszi a telefonom és megnezi kivel mit beszélek. Meg úgy érzem hogy neki minden rossz amit csinalok.

Azt mondja a múltkor is mikor 5 en elmentunk valahova hogy azért vagyok csöndben hogy legyen mint pletykalni. Meg hogy bezzeg akkor elmegyek amikor senkit sem érdekel hogy ott vagyok de amikor akarják hogy menjek akkor nem.

2023. júl. 10. 02:32
 1/1 Valami ***** válasza:
Ha elolvasod mégegyszer amit írtál rájöhetsz hogy nem te rontottad el. Ő volt az aki rosszat feltételezet rólad, elopta a telód, és a nevedben beszél. Ilyen helyzetben meg se kérdezd magadtól hogy ki volt a hibás. Csak gondold át hogy, hogy tudnád megmenteni ezt a hosszú barátságot vagy egyéb dologgal megoldani a helyzetet. További sok szerencsét kívánok!
2023. júl. 10. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!