Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon el rontottam... Hogy...

Nagyon el rontottam... Hogy tudnám helyre hozni?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, aki eddig mindig mellettem volt, és nagyon szeretjük egymást. Ma azt írtam neki hogy baj van és írjon vissza amilyen gyorsan csak tud (tiktok trend), és 2 perc alatt vissza írt. De ugye neki pánikrohama van és én hülye ezt el felejtettem. Bocsánatot kértem, és mondta hogy nem haragszik, de ez nem volt szép. Venni nem veszek neki ajándékot, mert az nem fog megoldani semmit. Jelenleg vagdosáson gondolkozok, mert tudom hogy nagyon rosszat tettem, és nem gondoltam bele a dolgokba...

Hogy tudom helyre hozni? Írjak neki, vagy hagyjam?

2023. márc. 15. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Ne hagyjad.

Beszéld meg vele élőben.

2023. márc. 15. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda és beszélj vele. Ne vagdosd magad, mert az őt is megviseli, nem is kicsit. Beszélj vele őszintén.
2023. márc. 15. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mindig mindenkinek megfelelni, nem vagy 100%-ban felelős mások lelkiállapotáért. Ha a barátod pánikbeteg, neki kell emiatt szakmai segítésget kérni. Ezért magadat ne bántsd, ne büntesd. Nem javítasz meg vele semmit, csak rontasz a helyzeten.

De az egész történet nekem arról is szól, hogy Te magad is nagyon instabil vagy, korábbi traumák és bántások működtetnek téged. Legjobb lenne számodra személyiségfejlesztés, pszichológiai tanácsadás, talán traumafeldolgozás is.

2023. márc. 15. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Nézd meg a ,Nyugaton a helyzet változatlan' c. Filmet :)
2023. márc. 15. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

De az isten áldjon meg ha nem haragszik mit akarsz kiemgesztelni?

Legközelebb majd gondolkodsz, neki szerintem ennyi elég.

2023. márc. 15. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4 est nem ide akartam írni!
2023. márc. 15. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj és beszéld meg vele :)

Ne árts magadnak azzal nem lesz jobb a helyzet.

2023. márc. 15. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg,hogy nem direkt csináltad
2023. márc. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!