Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet a baj? Én rontottam...

Mi lehet a baj? Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 éve megismerkedtem egy fiúval online. Eleinte nagyon jó volt, megtaláltuk a közös hangot, bármiről tudtunk beszélgetni. Nagyjából 4 hónapig minden nap többször beszéltünk és nagyon szerettem beszélgetni vele.

Egyre mélyebb témákról is beszélgettünk, én akár a legjobb barátomnak is hívtam volna.

Aztán kb fél év után valahogy ellaposodott a beszélgetés, pedig próbáltam mindent, hogy jól menjen. Azt vettem észre, hogy ő nem igazán keresett, nem írt először, napokkal sőt hetekkel később válaszolt.

Viszont, amikor én nem válaszoltam hamar, mérges lett, és azt hitte nem akarok vele beszélni, néha meg is sértődött.

Elmodntam neki, hogy szeretek vele beszélni, és nem akarom faképnél hagyni. Ezután újra beindult a beszélgetés, de hamar megint felszínes lett.

Aztán kb egy-két hónapig nem is beszéltünk. Most nyár elejen újra írtam neki, hátha, mert nem szeretnék elveszíteni egy barátot.

Megint hetekkel később válaszolt csak, viszont amikor hamar visszaírz és beindult a beszélgetés olyan volt mintha nem akarna már beszélni. Megkérdeztem, hogy így van-e de azt mondta, hogy szeretne, csak elfoglalt. Rendszeresen megnézte mit írtam aztan csak akkor válaszolt, amikor én írtam neki.

Pár napja elég rosszul voltam (érzelmileg), és mikor megírtam neki, hogy én így nem tudom folytatni, hiányzik a rendszeres beszélgetés, és rosszul esik, hogy őt egyáltalán nem érdekli ez a barátság.

Ezt is csak megnézte, de semmit nem válaszolt.

Tudom, hogy hülyeség volt azokat írni neki, de tényleg úgy éreztem hogy akár legjobb barátok is lehetnénk. Egy ilyen embert pedig nem szívesen veszítenék el.

Egyébként a fiú depressziós, így sokszor voltak hangulat ingadozásai, és eléggé önbizalom hiányos, legalábbis ezt mondta. Sokszor hitte az hogy nem érdekel mi van vele.

Én rontottam el valamit, hogy így alakultak a dolgok? Vagy ez nem rajtam múlt? Nem kellett volna írnom neki nyár elején? Szerintetek velem van a gond? Túlzottan nyomultam?

Én 18/L ő pedig 21/F. Ő külföldön él, így még nem találkoztunk személyesen, de képet már a legelején látunk egymásról, egymás hangját is hallottuk

2022. aug. 6. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Depressziós... Mentális beteg... Köszi nekem nem kellene mert csak lehuz.
2022. aug. 6. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Látta, hogy nem tud megfektetni, mert te csak barátként tekintesz rá és ezért hanyagol. Ffi-nő között sosem lehet olyan barátság, mint amire te vágysz.
2022. aug. 6. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Ne magadat hibáztasd, nem ő volt számodra az igazi és ennyi!

Majd jön egy jobb!

2022. aug. 6. 20:47
 4/7 anonim válasza:
100%
Online sosem kötődnek olyan szoros barátságok, mint élőben. Fiúként egyet kell értenem a 2. válaszadóval, az esetek legnagyobb részében arra megy ki a játék, hogy megfektessenek, ezért sem szabad beleélni magad annyira, hogy megelőzd a csalódást.
2022. aug. 6. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, én a világ legjobb barátja vagyok, ha barátságról van szó!

Engem éjjel 3-kor felhívhat a barátom, ha bajban van, vagy csak úgy érzi.

Ha kell, felkelek és megyek neki segíteni.

De hónapokig levelezgetni valakivel, akiről csak képet láttam, képtelen lennék. Az ilyen kapcsolatok törvényszerűen ellaposodnak, legalábbis nálam és ahogy látom másoknál is. Különösen a férfiaknál.

Ha neked igényed van, hogy kiírd magadból a dolgaidat, akkor vezess naplót és keress olyan barátokat, akikkel élőben programozhatsz, a valóságban sírhattok egymás vállán, vagy életre szóló élményeket gyűjthettek közösen!

Ezt a srácot meg engedd el, ebben a dologban ennyi volt!

2022. aug. 6. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat
2022. aug. 7. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknak sajnos igaza van. 22/n vagyok és a te korodban még én is hittem a fiú lány barátságban. De nem, valóban ahogy mondják, nincs. Ideig óráig, de a férfiak baráti szintén hosszú távon nem kíváncsiak arra, amit mondunk, ahogy csinálunk dolgokat. A kapcsolat az más, lehet a párod jó barátod, de egy random srác sosem lesz az. Tini korban persze előfordul, de annak meg pár év után vége pont azért, amit írtam.
2022. aug. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!