Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincs senkinek semmire...

Miért nincs senkinek semmire ideje ?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok 2 hétig és bárkit kérdezek, hogy van-e kedve valamerre menni ( mozi,fürdő, bármi) mindíg ugyan az van. Talán jövő hétvége, most nem megy sok a meló vagy extra munkát vállalt be.

Miért kell ennek így lennie ?

2023. júl. 6. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 Is-is helyzet. Vannak akik otthon ülősek, meg vannak akik szimplán csak veled nem akarnak lenni. Ha mindenki lepattint az valahol egy jó indikátor.
2023. júl. 6. 21:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha ez így van az azért gond mert az okát nem tudnám megmondani.

Bár remélem csak arról van szó, hogy nem fér be nekik a hétköznapokba egy fél délutáni program.

2023. júl. 6. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy mozi, fürdő legalább 3-4 órás program, az utazást is beleszámítva. 8 órás munka mellett erre tényleg nem feltétlenül van idő, hétvégén meg lehet, hogy pihenni akar, családjával akar lenni stb. Vagy lehet, hogy tényleg nem akar egy többedrangú emberre ennyi időt áldozni. Hívd el inkább valami közeli helyre kávézni, pizzázni stb.
2023. júl. 6. 21:08
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem kedvelnek annyira. Nem akarnak veled időt tölteni, illetve ami idejük van, azt nem arra szánják, hogy veled töltsék. Tulajdonképp ennyi az egész.

Régebben volt egy haveri köröm, ami mostanra rég szétment, akkoriban folyamatosan együtt lógtunk.

2023. júl. 6. 21:24
 15/20 A kérdező kommentje:

Lehet benne valami, nem ebben a városban dolgozom és nem túl gyakran vagyok itthon. Gondolom nem fair elvárni, hogy akkor legyenek szabadok amikor én is.

Kellenének olyan barátok akik hasonló módon szeretik a szabadidőt eltölteni mint én. Új barátokat meg nem olyan könnyű találni.

2023. júl. 6. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Új barátokat nagyon nehéz találni. Valahol én is irígylem az olyan embereket, akiknek nagy baráti körük van. Vagy azokat, akik gyerekkori barátok voltak és felnőtt korukban is ugyanúgy barátok maradtak.
2023. júl. 6. 22:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az internet, a facebook és satöbbik miatt. Jól írta itt valaki, a többség otthon veri a gépet.

Magamon is észrevettem, hogy emailben nagyon szívesen "elbeszélgetek" régi kolléganővel, ismerőssel, de ha már az van, hogy fussunk össze valahol, régen ez úgy ment,hogy öltöztem, ültem a vonatra, 10 perc Bp. és mentem. Most meg.... neten keresztül "megbeszéljük" az élet dolgait, és ennyi elég is. (Gondolom, nem csak én vagyok így.)

2023. júl. 7. 06:16
 18/20 anonim ***** válasza:

“ már nincs ember akinek a napi képernyőideje 3 óra alatt lenne, de egy 1 órás program már pont nem fér bele”

Hát ez mondjuk elég irreleváns mert telefont nyomkodni tudok amíg várok a mikróra, a vonaton, sorbanállás közben vagy amíg munkában választ várok egy email-re. De haverokkal nem tudok egy órás programot szervezni az említett kis időközökben.

Kérdező, te magad írtad a megoldást. Dolgoznak. A legtöbb ember a környezetemben 9-10 órát dolgozik (aki 8-ra van bejelentve), és ugye ahhoz jön még az utazás munkába-haza (ismerősökből kiindulva minimum napi 2-3 óra), plusz ugye a házimunka. És akkor még nincs párja, gyereke, kutyája macskája akire időt kellene szánni. Ez után jöhetnek a szabadidős hobbik, haveri programok. Ilyen ez a felnőtt élet.

2023. júl. 7. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy a mozi pl nem 1 órás program. Lassan minden film 3 órás, plusz utazás, stb.

Filmet nézni szeretek, de moziba menni már évek óta nincs időm, vagyis hát nekem nem ér meg 6 órát az hogy egy filmet megnézzek.

2023. júl. 7. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

Minden embernek arra van ideje, amire szándékában áll időt szakítani.

Energiáinak és az általa felállított prioritások függvényében engedi el a valós vagy valósnak vélt teendőit.

2023. júl. 7. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!