Férfiak, nektek ez hogy esne?
Egy barátom pár hónappal ezelőtt szerelmet vallott nekem, de én elutasítottam. Azóta úgy viselkedik, mint régen, rendszeresen keresi a társaságomat.
Továbbra sem szeretnék vele járni, viszont egyre gyakrabban gondolok arra, hogy alkalmi szexet azért bevállalnék vele.
Szerintetek hogy esne neki, ha ezt a tudomására hoznám?
Ne tedd,mert a férfi még jobban fog hozzád ragaszkodni, és örökké azt kérdezi miért feküdtél le vele ha nem akarsz tőle semmit!Csak tönkre teszed, ha szexelni akarsz találsz magadnak ezer másik pasit! Ne játsz az érzelmeivel mert ez úgy látom nem tudod, de ez nem játék! A pasi is gyenge, mert ha elutasítottak felé sem nézek! Voltam én is így szt mindenkivel megesik,többé nem kerestem inkább kerültem, igaz majd bele döglöttem! És ezekután akart volna lefeküdni velem mint haver, teljesen összezavart volna!
Keresd mást! Nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!