Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak, nektek ez hogy esne?

Férfiak, nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Egy barátom pár hónappal ezelőtt szerelmet vallott nekem, de én elutasítottam. Azóta úgy viselkedik, mint régen, rendszeresen keresi a társaságomat.

Továbbra sem szeretnék vele járni, viszont egyre gyakrabban gondolok arra, hogy alkalmi szexet azért bevállalnék vele.

Szerintetek hogy esne neki, ha ezt a tudomására hoznám?

2023. júl. 3. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Alapból biztos jó lenne, és én is voltam szexkapcsolatban, ami működött(bár ott meg a lány vallott szerelmet egy idő után, viszont én szakítottam vele az ő érdekében). De az a baj hogy ha elkezdesz érzelmileg kötődni, akkor egyszerűen nem lehet fenntartani a dolgot egészségesen.

Ezért szokták az úgymond profik azt csinálni, hogy tényleg semmi érzelmi dolog, csak szex.

2023. júl. 3. 09:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csalódás lenne a dolog, plusz számára megalázó is, ha érzelmei is vannak feléd.

Találsz majd tőle jobb szexpartnert, főleg ha szexista. Bár szerintem egy normális kapcsolat azért sokkal jobb, mint csak összejárni (már ha nem vagy túl elfoglalt hozzá jelenleg).

2023. júl. 3. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Tehat a ferfinak nincs lelke, vagy van, de nem szamit? Forditsd at ugy, hogy veled tortenik. Szerelmes vagy, elutasitanak, de kesobb szol a pasi, hogy dugas lehet.
2023. júl. 3. 15:31
 14/21 A kérdező kommentje:

A férfiak sokkal szexközpontúbbak, azért nem tennék automatikusan egyenlőségjelet a két eset közé.

2023. júl. 3. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Oke, tehat ezert, mert fontos nekik a szex, es szerelem nelkul is jo szexelni, automatikusan kovetkezik szerinted, hogy erzeseik sincsenek, vastagboruek, taposni is lehet rajtuk.
2023. júl. 3. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Ez így eléggé feminista hozzáállás, és nagyfokú általánosítás is.

Konkrétan a lelkébe gázolnál, csak mert férfiből van? Akkor már szabad? Fordítva pedig nehogy eszünkbe jusson?

2023. júl. 3. 18:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Elég ciki lenne
2023. júl. 3. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:

“ő gyakorló katolikus (bár az előírásokat elég szelektíven tartja be :D)”

Nincs ilyen katolikus. Ráadásul álszent, a legrosszabb fajtából.

2023. júl. 3. 22:24
 19/21 A kérdező kommentje:

Nyilván nem akarok a lelkébe gázolni, ezért tettem fel a kérdést.

Itt a gyk-n állandóan megy a nyígás, hogy szegény férfiaknak ELVISELHETETLEN szex nélkül maradni, és nekik az egyébként is jár. Ezért merült fel bennem a dilemma, hogy ha csak szexet tudok ajánlani egy férfinak, amikor ő meg szerelmes, akkor az jobb vagy rosszabb-e mint a semmi (illetve a barátság).

A feminizmus pedig egyenlőségre törekszik, nem pedig bántani akarja a férfiakat.

2023. júl. 4. 02:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy, hogy jó vagy rossz katolikus, mindkettő kizáró ok.

2023. júl. 4. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!