Férfiak, nektek ez hogy esne?
Egy barátom pár hónappal ezelőtt szerelmet vallott nekem, de én elutasítottam. Azóta úgy viselkedik, mint régen, rendszeresen keresi a társaságomat.
Továbbra sem szeretnék vele járni, viszont egyre gyakrabban gondolok arra, hogy alkalmi szexet azért bevállalnék vele.
Szerintetek hogy esne neki, ha ezt a tudomására hoznám?
Tehát fiú barátod neked szerelmet vallott.
Te férfi vagy.
3.
Mai világban már semmi sem biztos.
Hát ha a szexbe belemész, akkor lehet hogy később már a járásba is, úgyhogy hajrá! :D
Én a férfi helyében örülnék neki!
Nem!
Szexkapcsolatban lenni úgy hogy a másik szerelmes, a lehető legrosszabb döntés. Engem is tönkre tett.
Szerelmes voltam egy lányba, ő csak szexelni akart. Én belementem mert azt gondoltam "hát az is több mint a semmi"
De folyamatosan szenvedtem, mert ő közben ismerkedett másokkal, amit a szerelmességem miatt nem bírtam csak úgy elengedni. Szakítani se bírtam mert azért volt már egy kötelék és nagyon fájt belegondolni hogy teljesen elveszítsem a szerelmemet. Ő meg azért nem szakított mert jól érezte magát velem.
Végül nagy nehezen, egy barátom erős motiválásának segítségével sikerült szakítanom, de fél évig tartott túllépnem rajta.
Pl. ő gyakorló katolikus (bár az előírásokat elég szelektíven tartja be :D), én pedig egyházellenes.
Plusz egy kicsit szexista.
Köszönöm, jó egy érintett véleményét olvasni. Én tényleg nem akarok ártani a barátomnak, csak mivel a csapból is az folyik, hogy a férfiaknak a szex a minden, gondoltam lehetne ebből egy win-win szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!