Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy baratom azt kerdezi...

Ha egy baratom azt kerdezi tolem,hogy honnan latom,ha o ideges (ugy,h nem szolal meg),akkor o autista?

Figyelt kérdés
Az autista leirasa alapjan egyertelmuen az. Az meg is magyarazna,h miert szektas es azon kivul nincs mas baratja.

2023. jún. 30. 11:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

A kerdes valos,megtortent szitu.

Utana neztem veletlen videot az autistakrol. Mert nekem furcsa volt ,h vki nem ismeri fel,ha vki ideges .

2023. jún. 30. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez miért is lenne autista tünet? Ha ennyire fogalmad sincs a témáról, akkor mit okoskodsz????
2023. jún. 30. 11:11
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Lehet hogy csak butácska és rossz emberismerő. Nincs kizárva, de egyetlen videóbó alapján nem lehet diagnosztizálni valakit.
2023. jún. 30. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Ehhez nem kell autistának lenni, elég, ha simán alacsony az EQ-ja és rossz emberismerő.

Nem egy fiúbarátom volt, aki rendszeresen halál komolyan és döbbenten kérdezte tőlem, hogy én “honnan tudom” ezt meg azt róluk, amikor full egyértelmű dolgokról volt szó, pl. szomorúak voltak, tetszett nekik valaki stb. Szerintem sokszor hamarabb levágtam, milyen érzelmeik vannak, mint ők maguk. :D

2023. jún. 30. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Tobb tunet illik ra. Biztos,h az.
2023. jún. 30. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Ezek után adja vissza minden pszichiáter az orvosi diplomáját, hiszen már egy youtube videó alapján diagnosztizálni lehet a mentális betegségeket.
2023. jún. 30. 15:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehet csak úgy hiszi nem látszanak rajta az érzelmei, és emiatt csodálkozott azon, hogy valakinek feltűnt.

Vagy pl ő nem egy figyelmes ember, nem szokott feltűnni neki, hogy mások milyen állapotban vannak épp, és csodálkozott, neked miért tűnik fel az ilyesmi.

Attól pedig még nem biztos a dolog, hogy több tünet is illik rá.

2023. jún. 30. 19:54
 8/12 hosszúhajú ***** válasza:
95%
ennyi? ha ez alapján nézem akkor én nem vagyok autista. ha a szakvéleményt nézem a dokimtól akkor viszont az vagyok. hát kb ennyit számít egy tünet...
2023. júl. 1. 00:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Mundegy ,akkor is latszik rajta,h terapias kezelesre szorul. Nekem ezt nem fogadja el :D
2023. júl. 1. 23:32
 10/12 hosszúhajú ***** válasza:
100%
az lehet hogy terápiás kezelésre szorul, de de miért gondolod hogy pont autista?
2023. júl. 2. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!