Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan nehezteltem rá akkoriban?

Jogosan nehezteltem rá akkoriban?

Figyelt kérdés
Van/volt egy barátom akire annyira már nem tekintek barátként, de egy év után újra beszélni kezdtem vele. Régebben mindig azt állította hogy a barátság fontosabb neki egy nőnél, aztán mikor lett nője hanyagolni kezdett stb stb. Ami nem zavart volna ha nem állítja az ellenkezőjét, szóval csalódást okozott amiért máshogy cselekedett mint amit mindig állított.
2022. nov. 26. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Amikor az embernek párja lesz természetes hogy a barátok a háttérbe szorulnak...

Ez az élet rendje

2022. nov. 26. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
1.Csak ne mondta volna folyton az ellenkezőjét, minek mondja ha ez az "élet rendje" (legalábbis a társadalom szerint).
2022. nov. 26. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is mindig azt mondtam/gondoltam hogy sosem fogom a barátaim elhanyagolni, mindig egyenlő időt fogok tölteni mindenkivel

Aztán mikor az embernek kapcsolata lesz, rajon hogy ez így nem kivitelezhető.

Tök normális ami történt.

Ne reagáld túl

2022. nov. 26. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Már nincs senkije, mondjuk már nem csüngök más embereken, elvagyok a saját elfoglaltságaimmal.
2022. nov. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!