Ha külföldön van kint egy ismim es elmondtam neki hogy épp nem dolgozom, azt csak ugy tudhatta meg a kinti ellenségem hogy kibeszél?
Külföldön éltem.
Volt kint egy ember aki rám akart szállni, kihasználni azt, hogy kint senkim sincs és terrorizált,(a munkaerő közvetítőm), igy kerestem másik munkát lakhelyet/szállást nélküle és inkább egyedül dolgoztam kint.
Es megismertem egy olyat aki jobarátom lett. De őt még az előző munkahelyemen amit a munkaerő kozvetito biztositott tehát a volt főnököm is ismeri, aki meg ismeri a m.ero közvetitőt(ellenségem).
Most itthon vagyok es sok év mulva felvettem azzal a jobarattal a kapcsolatot, es irtam epp nem dolgozom, es talan 1 honap mulva kaptam e mailt az ellensegemtől hogy valami linket küldött az egyik itthoni munkaugyi központnak(engem berakott másolatba), egy idegen webcim a link, mint amilyenek a virusok nem mertem megnyitini töröltem.
A jobarát letagadja hogy ő beszélt volna rólam.
Akkor honnan tudta volna meg az ellenségem(a volt munkaero kozvetom) hogy itthon vagyok es epp nem dolgozom?
Merjek gondolni johiszemusegre hogy esetleg melohelyen mesélhetett rolam a volt főnökömnek, aki meg az ellenségemnek adta tovabb az infot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!