Hogyan szeressek ki a legjobb barátomból? 26/L
Figyelt kérdés
Bevallottam legjobb barátomnak, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Azért mertem elmondani neki, mert úgy vettem észre, hogy én is tetszek neki. Viszont azt mondta, hogy ő csak barátként tekint rám, csak barátként szeret.
Hogyan tudnám elfelejteni?
2023. jún. 27. 17:16
1/8 anonim válasza:
Nyiss mások felé. Egy ideig ne találkozzatok.
3/8 A kérdező kommentje:
Rossz neki, ha nem beszélünk.
2023. jún. 27. 17:39
4/8 anonim válasza:
Dehogy rossz. Csak azt mondja, amit hallani szeretnél. Ennek már annyi.
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval többet ne beszéljek vele?
2023. jún. 27. 17:54
6/8 anonim válasza:
Előbb pszichológussal. Mert nem normális, hogy ismeretlen emberek mondják meg, hogy kivel beszélj, kivel ne. Nincs egy barátnőd, támogató közeged? Ez szomorúbb, mert akkor valószínűleg azért értettél félre jeleket a pasinál, mert vágysz rá, hogy szeressen valaki.
7/8 anonim válasza:
26 évesen oda nem jutottál el önismeretben, hogy egy ilyen elutasítás után ne tudd, hogyan szeress ki valakiből? O.o Mit csináltál te az utóbbi másfél évtizedben? Meditáltál egyáltalán valaha?
8/8 anonim válasza:
Úgy hogy sehogy. Majd el múlik a rossz érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!