Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szeressek ki a legjobb...

Hogyan szeressek ki a legjobb barátomból? 26/L

Figyelt kérdés

Bevallottam legjobb barátomnak, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Azért mertem elmondani neki, mert úgy vettem észre, hogy én is tetszek neki. Viszont azt mondta, hogy ő csak barátként tekint rám, csak barátként szeret.

Hogyan tudnám elfelejteni?

2023. jún. 27. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nyiss mások felé. Egy ideig ne találkozzatok.
2023. jún. 27. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Legyetek barátok extrákkal
2023. jún. 27. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Rossz neki, ha nem beszélünk.
2023. jún. 27. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy rossz. Csak azt mondja, amit hallani szeretnél. Ennek már annyi.
2023. jún. 27. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval többet ne beszéljek vele?
2023. jún. 27. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Előbb pszichológussal. Mert nem normális, hogy ismeretlen emberek mondják meg, hogy kivel beszélj, kivel ne. Nincs egy barátnőd, támogató közeged? Ez szomorúbb, mert akkor valószínűleg azért értettél félre jeleket a pasinál, mert vágysz rá, hogy szeressen valaki.
2023. jún. 27. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
26 évesen oda nem jutottál el önismeretben, hogy egy ilyen elutasítás után ne tudd, hogyan szeress ki valakiből? O.o Mit csináltál te az utóbbi másfél évtizedben? Meditáltál egyáltalán valaha?
2023. jún. 28. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:
42%
Úgy hogy sehogy. Majd el múlik a rossz érzés.
2023. jún. 28. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.