Illik mindig válaszolni a köszönöm üzenetekre?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek segítek mostanában viszonylag sokat. Megírom neki, hogy készen vagyok az adott dologgal és válaszol, hogy köszöni. Eleinte visszaírtam, hogy szívesen, most már viszont erre nem írok semmit.
Tényleg szívesen segítek (ezt tudja is), de nem akarom, hogy kellemetlennek érezze, a segítségkérést.
Szerintetek visszaírjak a köszönöm üzeneteire, vagy jó ez így...
2023. jún. 27. 08:31
1/3 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, ahol kb naponta köszönt meg nekem valamit. Én mindig válaszoltam erre. Szívesen/ nincs mit/ máskor is, vagy csak egy puszis smiley-t, vagy szívecskét, vagy szivi. (Vagyunk olyan viszonyban) De nem tudom figyelmen kívül hagyni a "köszönöm"-öt.
2/3 anonim válasza:
Nem értem, mit kellene. Ez olyan semmitmondó.
3/3 anonim válasza:
Ha mondjuk iMessage-en vagy Messenger-en keresztül tartjátok a kapcsolatot, akkor az is elég lehet, ha csak a hálálkodó üzenet buborékára nyomsz egy like-ot vagy szívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!