A nem igazi, mérgező barátok okkal kerülnek ki a baráti körömből vajon?
Hát ha hiszel abban hogy minden okkal törtenik akkor jah, okkal került el.
Ha a véleményemre vagy kívancsi akkor meg szerencsés véletlen volt.
Ha meg ott marad még 10 évet veled, akkor okkal marad a köreidben? Ezek kiszámíthatatlan dolgok, így alakult.
Magát a helyzetet megértem, én is voltam ilyenben. Gyengék vagyunk lezárni, kijönni belőle, nem csak a megbántás miatt. Félünk hogy akkor nem lesz más, nem érdeklünk mást, esetleg az elmúlt jól együtt töltött időt, vagy a kapcsolat elején való jó viszonyt sajnáljuk. Általában nem 0-24-ben mérgező valaki, akkor senki nem maradna meg mellette. Van amikor normálisan viselkedik és ugye ez okozza a rossz érzést.
Minél inkább benne vagy egy kapcsolatban - mindegy hogy csak haveri, baráti - annál nehezebb kilépni belőle. Megvannak az elején a jelek, minták (pl. piedesztálra emel, mindig keres, túl sok időt akar veled lenni, hazudik - nálam volt olyan, hogy a nő a férjét is letagadta, hogy közelebb kerüljön), amiket hamarabb felismerve lehet távolságot tartani, nem engedni közel magadhoz. Ezt kell idővel megtanulni, de csak az tudja hogy nem egyszerű, aki ilyen személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!