Szerintetek jogos a haragom?
Nyugi... a hormonok játéka van benned szülés után/szoptatás alatt. Kivagy, mert biztos fáradt is vagy... ilyenkor élesebbnek tűnnek a dolgok, mint amilyenek.
Én azért viselkednék így a barátnőd helyében, mert nem tudnám, hogy mikor mehetek, mikor alkalmas... de mivel te bezárkózol, azt hiheti, hogy tök kész vagy, el vagy havazva, és még alkalmatlan a látogatása.
Gondold ezt át. Ha ő fontos a számodra, szerintem írj neki, hogy szeretettel várod!
Mennyi idős a 2. gyereked, hogy mégis mióta nem látogat meg?
Én pl. az első pár hónapban nem mentem a barátnőmhöz, nehogy a gyerek vmi fertőzést összeszedjen... barátnőm kérése volt.
Már nem olyan kicsi a babám hogy a hormonok tomboljanak. Tény fáradt vagyok... kb 2 hete hogy nem nagyon keresem.
Az első babámnál 2 honaposan jött. És mindig irkalt hogy majd szeretne jönni.. most se szó se beszéd..
Az első gyerekéröl is mindent rám akart tukmálni és úgy voltam vele át is veszem de aztán ami nem kellett azt is rám akarta sózni.. szerintem én barátnak tartom őt viszont ez fordítva nincs így. Akárhányszor hívtam régebben is jöjjön sétálni vagy jöjjön át.. hát nem jött. Mindig én keresem hogy találkozzunk de ő nem képes engem keresni hogy találkozni akar.. szerintem csak én hittem azt higy barátok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!