Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, sikerült már neten...

Lányok, sikerült már neten valódi barátnőt talalnotok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, sajnos úgy alakult, hogy nincsenek barátaim/barátnőim. 1 van csak, vele nagyjából 1-2 havonta találkozom.

Facebookon beleptem 2 baratno kereső csoportba, be is jelöltem 2 lányt rájuk írtam. Nektek sikerült már így valóban barátnőt találni?

2023. jún. 17. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Még nem próbáltam, de néha vannak sikersztorik is a barátnő keresős csoportban, szóval vannak, akiknek sikerül.
2023. jún. 17. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Huszonévesen szinte az összes barátnőmet a neten ismertem meg. Nem lehetetlen. Csak ne itt a gyakorin próbálkozz, mert itt sajnos a legtöbb korodbeli lány 45 éves, nyugtatófüggő, alkoholista férfi.
2023. jún. 17. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Én találtam a neten barátnőt, de nem barátnőkereső csoportban, hanem közös érdeklődésnek megfelelő csoportban. Ha van valamilyen hobbid, akkor lépj be csoportokba, beszélgess, válaszd ki a szimpatikus embereket, akikkel utána kialakulhat barátság.
2023. jún. 17. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Volt itt egy ány, akivel az első pillanattól kezdve megvolt az összhang, de végül eltűnt valamiért, pedig másik szerveren írogattunk már egy ideje

Mással erőltetett volt nagyon a csevej, szóval hanyagoltam

2023. jún. 17. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 reménykedem
2023. jún. 17. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ne add fel.

Nekem még Starity-n és Tumblr-ön sikerült közös érdeklődés miatt barátságokat kialakítani. Így megvolt az első közös téma, eleinte azt jártuk körbe (meg persze az alapokat, hogy kor, keresztnév), aztán fokozatosan jöttek a személyesebb, komplexebb témák. Nem könnyű, de azt mondanám, megéri próbálkozni. Csak találkozások nélkül könnyen ellaposodik az egész.

2023. jún. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!