Lányok, sikerült már neten valódi barátnőt talalnotok?
26 éves vagyok, sajnos úgy alakult, hogy nincsenek barátaim/barátnőim. 1 van csak, vele nagyjából 1-2 havonta találkozom.
Facebookon beleptem 2 baratno kereső csoportba, be is jelöltem 2 lányt rájuk írtam. Nektek sikerült már így valóban barátnőt találni?
Volt itt egy ány, akivel az első pillanattól kezdve megvolt az összhang, de végül eltűnt valamiért, pedig másik szerveren írogattunk már egy ideje
Mással erőltetett volt nagyon a csevej, szóval hanyagoltam
Szerintem ne add fel.
Nekem még Starity-n és Tumblr-ön sikerült közös érdeklődés miatt barátságokat kialakítani. Így megvolt az első közös téma, eleinte azt jártuk körbe (meg persze az alapokat, hogy kor, keresztnév), aztán fokozatosan jöttek a személyesebb, komplexebb témák. Nem könnyű, de azt mondanám, megéri próbálkozni. Csak találkozások nélkül könnyen ellaposodik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!