Hány valódi barátod van?
Figyelt kérdés
A valódi alatt azt értem akit igazán ismersz és akire mindig és mindenkor számíthatsz és ő is rád.#barátok, barátság
2022. nov. 17. 22:08
4/31 anonim válasza:
"akire mindig és mindenkor számíthatsz és ő is rád"
Aki nem rokon? 1 ilyen van.
Ha beleszámolom a rokonokat is, akkor sok van.
Tartjuk a kapcsolatot, de unalmas, ezért nem lógunk minden hétvégén/hónapban a másik nyakán.
6/31 anonim válasza:
3. Oket 20 eve ismerem. Van meg kb 3 aki baratsag meg haversag kozt van 😃🤔 altalaba szamithatok rajuk, de sztem van olyan amire nemet mondananak 😃 Azon kivul meg rengeteg haver
7/31 anonim válasza:
Szerintem 3 olyan ismerősöm van aki mondható barátnak és ha nem is minden esetben, de sok dologban számíthatunk egymásra. Mind a hárman régi iskolás társaim voltak.
8/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 17. 22:31
9/31 anonim válasza:
Semennyi.
És őszintén szólva én sem vagyok akkora szentember, hogy mondjuk kölcsön lehessen kérni tőlem 100 ezreket, vagy hányás közben fogjam valaki haját, vagy hetekig hallgassam a sirámokat, ha szakítottak vele, vagy éjjel 2-kor felhívjon, hogy költözni akar.
Nem vagyok alkalmas ilyen barátságra.
10/31 Noren1989 válasza:
1, egy régi kollegàm, akivel azóta sem sodródtunk el egymás mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!