Mennyi szint különbség fér bele egy barátságba?
A helyzet az, hogy van két barátnőm, akik nagyon szépek, mellettük én vagyok a csúnya lány. Nagyon jó barátnőim már évek óta, sose éreztettek velem semmit, hogy én kevesebb lennék bármiben is tőlük. Nekik már van párkapcsolatuk, nekem nem volt még, ami már nemcsak engem kezd zavarni, hanem a fiúkat is, mert már nem a 19. Században élünk, ahol mindenki a véres lepedőre gerjed meg a szűz lányokat istenítik.
Viszont sokszor beszólnak, hogy milyen fiúkat nézek ki magamnak, hogy nagyon csúnya, meg akkor is meghökkennek, amikor arra a kérdésre, hogy ki írt kinek az a válaszom, hogy én írtam a fiúra. Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy előnyös feje van, előnyös külsővel rendelkezik, és tudom, hogy szeretnek és a legjobbat akarják nekem, sokszor nekem se tetszik a saját szintem, de ez van. És nekem se jó kezdeményezni, főleg hogy sokaknak nem is jön be és van, hogy el is hajtanak, meg eddig még nem is volt semmiből semmi. De arra aztán egy életen át várhatnék, hogy valakinek megtetszek esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!