Mit tudok tenni ebben a helyzetben? Változhat ez még jó irányba?
Kezdek egyre türelmetlenebb lenni
és egyre inkább csalódok az egyik barátnőmben.
Egészen addig jóban voltunk amíg be jártunk hozzá a párommal a munkahelyére beszélgetni.
Tök jó volt minden aztán elvesztette az állását megszűnt a munkahelye.
Utána ígérgette a találkozót
ő hozta fel de mindig kifogást keresett hogy " össze kell hozni valamikor de nem tudja mikor."
Ennek már majdnem három hónapja.
Azóta nem tudok vele össze hozni egy találkozót.
Az elején még normàlisan pár naponta válaszolt most ott tartunk hogy két hetente válaszol csak az üzenetemre.
Amikor mondta hogy " csak az a kérdés mikor tudjuk összehozni."
Írtam neki hogy " ez csakis rajtad múlik hogy tudsz_e időt szakítani rá a közel jövőben. "
Na ez már több mint két hete volt azóta sem válaszol.
Mindig arra hivatkozik hogy
" húzós hetei vannak bocsánatot kér hogy eltűnt csak sok az elintéznivaló dolga. "
Most a múltkor lebukott hogy
át ment egy másik boltba dolgozni mert láttuk az egyik lányát meg a mennyét éppen mentek a bolthoz.
Ebben csak az a gáz hogy nekünk
nem is mondta hogy lett új àllása valószínűleg azért mert nem akarta hogy oda is bejárjunk hozzá. Azóta mindig elkerüljük egymást mert legtöbbször amikor megyünk ő nincs ott.
Valamiért eltávolodott tőlem/tőlünk és nem tudom miért!
Rohadtul bosszant ez a viselkedése!
Arra is gondoltam már hogy direkt be megyek amikor ott van de azt meg lehet tolakodásnak venné és azt hinné rá akarunk akaszkodni.
Meg szerintem abban reménykedik hogy nem megyünk be.
A múltkor pont dolgozott de én nem mertem be menni hozzá
a párom meg haragszik rá és azt mondja el kell engedni.
Meg amikor meg kérdeztem hogy
mi a baja nyugodtan mesélje el
mert azt írta elege van mindenből akkor azt írta hogy túl hosszú és nem mondja el.
Egyértelmű, hogy miből van elege, fura, hogy te nem érted.
- állandóan bejártatok hozzá a munkahelyére beszélgetni -> elvesztette a munkáját (lehet, hogy éppen ezért?)
- "lebukott", hogy másik munkahelye van - mi az, hogy lebukott, talán engedélyt kellett volna kérnie tőled, mielőtt elmegy dolgozni?
- "rohadtul bosszant ez a viselkedése" - mármint az bosszant, hogy a veled való folyamatos bájcsevegés helyett dolgozik a munkahelyén?
- "valószínűleg nem akarta, hogy oda is bejárjunk hozzá" - na ez az, érted te, hogy mi a szitu
Ráadásul le is írta neked, hogy elege van, te meg játszod a Fluimucil Ábelt, hogy "de miiiiééért?"
1_nek: Igen ez nekem is fel tűnt hogy nem akar találkozni.
Meg azt is tudom hogy nem kéne
be mennem. De ezzel az a gond
hogy egy újságosnál dolgozik
és néha muszáj oda mennünk mert
áramot kell fel tölteni
vagy telefonszámlát befizetni.
Ezért elkerülhetetlen hogy
ellőbb_utóbb véletlenül össze fussunk. Viszont azt sem akarom hogy azt hidje miatta mentünk.
2_nek: Igen sajnos ezt én is így érzem. Ebben csak az a rossz hogy
nem tudom az okát.
Hogy mi változott meg benne.
Mert valamitől elfordult tőlünk
de meg kérdezni nem merem.
Meg nem is biztos hogy el mondaná.
3_nak: Egy kicsit rosszul láttod a dolgokat.
Mert nem azért vesztette el a
munkáját mert bejártunk hozzá
hanem azért mert megszűnt a bolt.
A másik hogy amikor be jártunk nem tűnt úgy hogy őt ez zavarná,
annyira jóban voltunk hogy többször is meg ölelt meg ajándékot adott karácsonyra volt párszor hogy haza is vittük stb.
A lebukást meg nem azért írtam
mert "engedélyt kellett volna kérnie csak ellőtte mindig nekem panaszkodott hogy nincs munkája
meg nem tudja mi lesz vele.
Engem csak azért bosszant mert rosszul esik hogy régen tök jóban voltunk meg osztotta velem az összes családi gondjàt most meg így el távolodott.
De lehet hogy az lesz a legjobb
ha nem keresem.
Ha őt ez ennyire zavarja.
“valószínűleg azért mert nem akarta hogy oda is bejárjunk hozzá.”
Feltehetően akkor is zavarta őt, amikor naponta a nyakára jartatok. Az a munkahelye, nem pedig a baráti összejöveteleké.
Nem vettetek észre magatokat.
Itt az ideje!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!