40 évesen 20 évesekkel barátkozni nem fura szerintetek?
Figyelt kérdés
A férjem 43 éves. Új munkahelyén összebarátkozott egy 20 és egy 18 éves fiúval és velük bandázik, róluk sztorizgat folyton. A 18 éves fiú most érettségizett... Én mondtam neki, hogy ez nagyon furcsa és teljesen más élethelyzetben vannak, nem is értem ez milyen barátság, de szerinte korlátolt a gondolkodásom. Szerintetek is furcsa ez, vagy csak én vagyok ilyen korlátolt?2023. jún. 11. 13:14
21/23 anonim válasza:
Kicsit fura, de nem tűnik károsnak így a leírásod alapján. Valamiért jól összeillenek ők. Nyilván lehet benne káros dolog is, de jobban ki kellene elemezned ezeket a dolgokat.
És nyilván az szomorú,hogy asaját fiával nem tud olyan önfeledten együtt lenni. Ennek is sok oka lehet, kezdve pl a tinikorral, amikor a többség épp próbálja lerázni aszüleit,minden ciki neki, illetve a szülői oldalról,hogy egyszerűen nem illenek össze úgy személyiségben, mint most a munkatársaival.
Mindenképp aggasztó azért, hogy mit akar egy apa a gyermeke korú srácoktól, de ahogy leírod nem igazán látszik, hogy bármi félrement volna
🤔
22/23 anonim válasza:
Kapuzarasi panik, ez nyilvanvalo. Ezutan majd jonnek a 20 eves csajok. Sok sikert
23/23 anonim válasza:
Én mostanában jobbára nálam 8-10 évvel fiatalabbakkal haverkodtam össze, de akik már akár a gyerekeim is lehetnének, velük nem tudnám elképzelni, nem is vagyok erre nyitott. Nekem ugyan furcsa, hogy a férjed ennyire kötődik hozzájuk barátilag, de ha nekik ez jó, akkor végül is semmi gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!