Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 40 évesen 20 évesekkel barátko...

40 évesen 20 évesekkel barátkozni nem fura szerintetek?

Figyelt kérdés
A férjem 43 éves. Új munkahelyén összebarátkozott egy 20 és egy 18 éves fiúval és velük bandázik, róluk sztorizgat folyton. A 18 éves fiú most érettségizett... Én mondtam neki, hogy ez nagyon furcsa és teljesen más élethelyzetben vannak, nem is értem ez milyen barátság, de szerinte korlátolt a gondolkodásom. Szerintetek is furcsa ez, vagy csak én vagyok ilyen korlátolt?

2023. jún. 11. 13:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es, nekem azért gáz, mikor mutatja a telefonján a fotót amit a barátja küldött, amin be vannak állva mindketten és ezen szórakozik, hogy milyen jól tekeri az x gyerek a spanglit. Amúgy a saját fia 16 éves, azzal szinte nem is kommunikál. Én nem teljesen értem.
2023. jún. 11. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Ja, most hirtelen drogoznak is már.

Megy a flex nagyon.

2023. jún. 11. 14:00
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem drogoznak, csak buli után elszívtak egy vicces cigit. Mármint a két fiú. De nem ez a lényeg, hanem olyan gyermeteg örömmel mutogatja bakker, mintha tök jó dolog lenne. Egy érett férfi.

Na jó mindegy, ezekszerint korlátolt vagyok, azért köszi a hozzászólásokat!

2023. jún. 11. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a férjed szimplán emlékszik még rá, milyen volt fiatalnak lenni, te meg túl komolyan veszed az életet.
2023. jún. 11. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

A ferjed normalis. Texmeg korlatolt vagy.

A kor nem szamit az emberi kapcsolatoknal csak a kozos hullamhossz . Nekem is 20-onevesek abarataim. Nem ertek szot a sajat korosztalyommal. Ok oregek kuldore is es go dolkodasra is hozzam.

N/39

2023. jún. 11. 16:36
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem qrvagáz.
2023. jún. 11. 17:25
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

A korombeli férfiak savanyú,öreges emberré váltak. Mindig is a jóval fiatalabbakkal jöttem ki, nekem is volt 20 éves barátom,amikor 52 voltam.

Nem érdekelt senki véleménye, főleg nem az irigyeké.

54f

2023. jún. 11. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
Kezdj el te is sztorizgatni meg fotókat mutogatni egy 20 éves csávóról. Meglátjuk, mit szól a férjed. :D
2023. jún. 11. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Azert megneznem, hogy kik itt a valaszolok. Milyen korosztaly stb. Kerdezo, szerintem kurvå gaz es ez tutira kapuzarasi panik kezdete a ferjednel. Es nem irigyseg meg nem korlatoltsag a reszedrol, nem is ertem azokat akik ilyeneket mondanak. Egyik feleseg se orulne ennek, mert nem termeszetes.
2023. jún. 11. 23:57
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Hagyjárok már ezt a "kapuzárási pánik" effectet. Ez megszűnt, mióta van sildenafil :-)
2023. jún. 12. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!