Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baratsagnal nem az lenne a...

Baratsagnal nem az lenne a lenyeg,h talalkozunk es beszelgetunk vagy egyutt csinalunk vmit?

Figyelt kérdés

Bp-i no vagyok es elhivtam egy no ismerosom (heterok vagyunk) ,h talalkozzunk es uljunk be egy parkba. Erre az volt a valasz,h o etterembe akar menni es azota se valaszolt . Mindketten jol keresunk.

Ha nem koltok a talalkozo alatt penzt,akkor mar nem is kivancsi ram? Nem a szemelyem a lenyeg,hanem ,h o meghatarozott helyre ulhessen be??

#Barat vagy kistaska vagyok?
2023. jún. 8. 22:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8)

Vannak barataim,bocs. Ok nem akadnak fenn,ha bulizunk vagy parkban ulunk vagy setalunk. Mind jol kereso ember. Sajat lakassal es vagy kocsival.( Ne a tarsadalom peremen elo,szegeny lecsuszott embereket kepzeljetek el. )

Ez a no egy plusz lett volna.

Igenis itt kiutkozott az,h nem a szemelyemhez ragaszkodik,hanem az etteremhez. Ha nem kepes kompromisszumra,akkor az nem velem akar talalkozni,hanem etterembe akar menni.

2023. jún. 10. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem kepes kompromisszumra"

Részedről mi volt a kompromisszum? Ő csak és kizárólag étteremben akart találkozni, te meg csak és kizárólag parkban. Ő ugyanennyi erővel mondhatná, hogy te nem is a személyéhez ragaszkodsz, csak nem akartál egyedül sétálni a parkban...

2023. jún. 10. 17:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem setalok egyedul. Nekem mas hobbijaim vannak. Azokban nem vett reszt,igy nekem mar ez kompromisszum lett volna. 😂
2023. jún. 10. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!