Mit tegyek ha összevesztem a barátaimmal egy amúgy lényegtelen dolgon??
Figyelt kérdés
Igazából az egész annyival indult hogy azt hazudtam a barátaimnak hogy tudok japánul és azóta egyfolytában azzal jönnek hogy én mindenben hazudok nekik.És pont ma történt hogy csináltam egy privát instát ahova az egyik barátom valamiért betudott jelentkezni és most azt állítják hogy én direkt az ő email címével csináltam ezt a fiókot amikor én igazából nem is tudom hogy mi az email címe és amúgy tisztán emlékszem hogy a saját email címemet adtam meg
A lényeg annyi hogy fogalmam sincs hogy hogyan győzhetném meg őket arról hogy nem hazudok és hogy ez biztosan valami véletlen hiba és mellesleg szeretném jóvá tenni hogy hazudtam nekik azzal a japános dologgal is
szóval mit tegyek??
2023. jún. 8. 18:18
1/1 anonim válasza:
Találkoz velük. Menj instára menj arra a oldalra ahol be lehet jelentkezni írd be a felhasználónevet ami az instára adtál meg készítésekor aztán kattints arra, hogy elfelejtetted a jelszavad és küld egy jelszó megváltoztató emailt arra az emailre amelyikket beírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!