Hogy legyek kevésbé idegesítő a barátaim számára?
Ne hari, de akiknek te idegesítő vagy, azokat én nem nevezném barátaidnak..!
A barátság lényege pont az, hogy az ember önmaga lehet és nem kell a kedvükért valaki másnak lenned.
"félek hogy egyszer túl sok leszek nekik és elhagynak."
Nem te leszel túl sok, hanem ők túl kevesek!
Minek tartasz fent olyan "baráti" kapcsolatokat, ahol nem fogadnak el téged úgy, ahogy vagy?!
A kérdés nem az, hogy hogy legyél kevésbé idegesítő, hanem az, hogy hogy találj igaz barátokra...
Veled nincs semi gond. Engem csak az nem zavarna sokat beszélsz. Viszont a "barátaiddal" már van baj, ha nem tudnak elfogadni.Alapvető szokás, hogy az ember olyan barátokat választ akik mellett önmaga tud lenni. Ha valaki mellett nem tudsz/lehetsz önmagad az nem barát. Jogos kérdés inkább az lenne megtudom e "arany középutat" találni a barátaimmal, vagy kellene más társaságot találnom akik elfogadnak amilyen vagyok.
Amúgy minden embernek van olyan tulajdonságai ami miatt szerethető es van olyannis ami idegesítő.
Nem tudom mit locsokhoz annyit.
Szerintem a tartalomtol is fugg.
Gondolom egesz porgos szemelyiseg vagy, ha valtoztatni szeretnel, akkor sokszor gondolkozz el, szamolj magadban 3 masodpercig h erdemes e azt kimondanod amit szeretnel.
Es ha sokat foglalkozol es oda figyelsz erre, akkor idovel lehet hogy a kornyezet is szinpatikusabbnak fog majd tartani.
De ha ugy erzed h h nem vagy teher a kornyezetedre, akkor felesleges agyalnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!