Miért fogynak el a barátok évről évre?
31 éves vagyok, és úgy érzem évről évre kevesebb embert érdekel,hogy tulajdonképp mi van velem. Én igyekszem mindenkivel kommunikálni,és tartani kapcsolatot,már amennyit a munka,háztartás,párkapcsolat enged,de kezdem azt látni,hogy fogynak azok az emberek,akik tényleg êlvezik is a kommunikációt velem
Régen nagyon sok barátom volt,most úgy érzem lassan egy sem, pedig nem voltam én nyitottabb,zárkózottabb régen sem. Akikkel úgy ahogy tartani tudom a kapcsolatot is csak a saját dolgaikat nyomják megállás nélkül,majd a másik fél dolgait meg sem hallgatva távoznak.
Más is tapasztalta már ezt?
Pontosan ugyanezt tapasztaltam.
És főleg akkor,amikor kapcsolata lett a barátaimnak,sajnos olyanokkal,akik teljesen befolyásolják őket ,elzárják és érzelmileg kisajátítják.
Arra nem vagyok vevő,hogy akkor,abban a másfél órában lehet találkozni,amikor az asszonyka ledől délután aludni,és akkor is órát nézegetve,mert ha felébred,akkor már ott kell lenni.
Három igaz barátom volt,ma nincs senki.Ugyanaz mindnél,párkapcsolat,ráadásul nem friss szerelem. Még utóbbit megérteném.
Ha pedig panaszkodni megtaláltak,akkor még ők voltak megsértődve, amikor azt mondtam, nem panaszkodunk arra, akivel utána dugunk...
Lehet bennem van a hiba,de nagyon önzőek az emberek,én ezt nem tudom elfogadni és tolerálni.Így magam vagyok,de szabadabb az életem.
Nekem is volt párom,de soha senkit nem hanyagoltam el miatta.Így neveltek,hogy a barátság érték,néha még a párkapcsolatnál is értékesebb.
F
Én múlt héten kerültem olyan helyzetbe, hogy a kolegák tartottak egy pörkölt főzést, nem tudtam elmenni, mert túlóráztam + pont akkor cseréltem a régi, rossz állapotú mosógépem egy másikra, egyszerűen nem volt időm.
Nem sokára 30 vagyok, előtérben van a pénz, munka, ezen túl a fűnyírás, takarítás, ügyintézni valók, stb. Nem jut idő az emberi kapcsolatokra.
Az élet ilyen, ezzel jár sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!