Nincsenek barátaim, mit kéne csinalnom?
24 éves lány vagyok, régen nagyon sok barátom volt, de 2 éve kb senkivel sem tartom a kapcsolatot, mert igazából rájöttem, hogy mindenkinek csak akkor kellettem, ha boldog voltam, de ha baj volt ,akkor az teher volt:)
Akivel tartom a kapcsolatot, azzal 1x találkozom 3 havonta.
Próbálkoztam mostanában így írni emberekre stb, de vagy tényleg nem tudunk összehozni egy talit 6 hét alatt (ami teljesen rendben van, mindenkinek van dolga) vagy velem van a baj, ami megint eléggé benne van
Új barátokat hol szerezzek? Kicsit depis vagyok nem is tudom már mikor voltam ilyen kötetlenül barátokkal, a munkámban sem a korosztályommal vagyok
azért vagy depis ,amit leírtál?
egyébként van egy lány barátom és néha beszélünk és találkozunk. nekem ezzel nincs problémám, élem az életem :)
Ne itt keress barátokat, tele van az oldal autistákkal, meg mentális betegekkel. Tisztelet a kivételnek!
Nincs valami hobbid? Sporton keresztül is tudsz kapcsolódni emberekhez, én a legtöbb barátomat az egyetemen ismertem meg. Ha az egyetem nem jön szóba, akkor menj el valamilyen tanfolyamra, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz.
4: én nem, de csináltam nem olyan rég egy felmérést (szavazást) a gyakorin arról, hogy hányan vannak itt diagnosztizálva autizmussal és megdöbbentett az eredmény.
Másrészt nagyon sok válaszból egyértelműen látni, hogy kötekednek, és nem rendelkeznek sok szociális fejlettséggel.
Én új városba költözés után többféle irányból találtam barátokat:
- csoportos sportolás (facebook kirándulós csoporton, felnőtt amatőr röpi, stb)
- közös zenei ízlés alapján (én facebook csoportot találtan, ahol az emberek koncertpartnert kerestek maguknak, ott belecsöppentem egy nagyobb baráti körbe)
- tanfolyamok (csoportos rajztanfolyam, írós tanfolyam, stb)
Ha a hobbijaid alapján keresel barátságokat, ott már van egy fix kötődési pont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!