Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaimmal mostanában nem...

A barátaimmal mostanában nem nagyon tudok mostanában beszélni. Miért?

Figyelt kérdés
Az egyik a régi barátjával beszélget, és pár új barátjával. A másik az egyik új fiú barátjával úgy összebarátkozott, hogy úgy tűnik mintha járnának. A harmadik csendes, és nem nagyon van közös témánk. A negyedikkel NINCS közös témánk. Az 5. megint csak a régi barátaival szokott lenni. A többi lány pedig egy "csapatot" alkot. A fiúkkal pedig azért nem jövök ki, mert csúfolnak, nem is akarom elmondani, hogy hogyan. Mit csináljak ilyenkor?????

2023. máj. 10. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Mostanában?
2023. máj. 10. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Keress újakat
2023. máj. 10. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen #1, most év vége felé nem nagyon tudok beszélni velük. 🙁
2023. máj. 10. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyi idős vagy, de gondolom tizenéves. Legtöbbször így szokott történni, úgy látom. Akik ma a barátaid, egy hét vagy hónap múlva már csak ismerősök lesznek. Anno az általános befejezte után egy kivétellel az összes barátnő eltűnt. Új embereket ismertek meg, barátok barátaival, barátok barátainak a barátaival találkoztak, bulizni kezdtek, programokra menni, beszélgetésekbe folyni... Új iskolában is láttam, hogy két barátnő egyszerű ismerőssé vált az előbbiek miatt. Az egyikük összhangba került, a másik megmaradt magának, ő nem találta velük, az osztályban a barátsághoz vezető fonalat, legfeljebb elbeszélgetett pár emberrel, ha úgy adódott, de semmi program, mélyebb témák. Felületes beszélgetések.
2023. máj. 10. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
De én már 6 éve vagyok a Gyöngyösi Berzében 6.-ban volt ilyen nekem aztán elmúlt aztán 5 évvel kés öbb, most megint előjött ez. Nem értem. De szeretnék másokkal beszélgetni, nem akarok egymagam lenni. Az nekem nagyon nem tenne jót😔😔😢😢!
2023. máj. 10. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!