Valakinek van ötlete? Sajnos özvegy lettem, 3 kamasz gyermekkel. A gyerekekkel jól megvagyunk, pasis dolgokban sem szorulunk segítségre. Nem keresek társat, sexpartnert. Viszont nagyon hiányzik az életemből a férfi látás- gondolkodásmód.
Nagyon jókat tudok beszélgetni a világ dolgairól, a napi dolgokról. Vannak barátnőim, jó barátnők, de ők értelemszerűen minden témában ,nőiesebb álláspontot képviselnek. A kérdés pedig az, hogy hol tudnék én férfi beszélgetőpartnert találni, akár telefonon-nem kell találkozni-
Fontos, hogy nem keresek kapcsolatot,kérek mindenkit, hogy ne írjon semmi ilyen irányú dolgot
"férfi látás- gondolkodásmód."
Nem is tudtam, hogy van ilyen, hiszen a nők (szerintük) mindent sokkalta jobban tudnak mint a pasik.
:)
Mondok neked példát. Két nagyobb gyermekemnek van párkapcsolata amolyan kamaszos szinten. Ezek okoznak nekem olyan kérdéseket ,amiket próbálok több oldalról megvizsgálni. Mindegy, nem akarom most leírni de pl elengedjem vagy ne. Nyílván én hozok döntést, de a minap egy pasi azt mondta mi van ha így közelíted meg a kérdést?
Ez csak egy idióta példa volt, de én tényleg azt gondolom, hogy rengeteg témában másképpen gondolkodnak a pasik. És nem fünyírásra gondolok. Én pl szeretek sakkozni, filozofálni a barátnőim annyira nem szertik az ilyesmit. Persze szeretek velük is beszélgetni, de az nem olyan "haveros"- ez lehet nem a legjobb szó, de nem tudom másképp leírni.
"Én pl szeretek sakkozni, filozofálni "
Filozofálni egyedül szoktak, sakkozni pedig a telefonodon is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!