Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakinek van ötlete? Sajnos...

Valakinek van ötlete? Sajnos özvegy lettem, 3 kamasz gyermekkel. A gyerekekkel jól megvagyunk, pasis dolgokban sem szorulunk segítségre. Nem keresek társat, sexpartnert. Viszont nagyon hiányzik az életemből a férfi látás- gondolkodásmód.

Figyelt kérdés

Nagyon jókat tudok beszélgetni a világ dolgairól, a napi dolgokról. Vannak barátnőim, jó barátnők, de ők értelemszerűen minden témában ,nőiesebb álláspontot képviselnek. A kérdés pedig az, hogy hol tudnék én férfi beszélgetőpartnert találni, akár telefonon-nem kell találkozni-

Fontos, hogy nem keresek kapcsolatot,kérek mindenkit, hogy ne írjon semmi ilyen irányú dolgot

2023. máj. 8. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Hihető...
2023. máj. 8. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Hát kár pedig sokan buknak a milfekre (én is) :D amúgy barátkozni..férfi és nő főleg ebben a korban? Minek másért? Ettől függetlenül mondjuk elmész valahova a barátnőiddel...beszélgettek a pasikkal még nem lesz semmi, mondjuk egy kocsmában, buliban, vagy bárhol..
2023. máj. 8. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Aha. A fiatal embereket meglehet vezetni egy ilyen kérdéssel, de akinek valóban van 3 gyereke, és belegondol az özvegységbe, annak ez a kérdés kiírása sosem készült volna el. Kiba unatkozhatsz és idegileg sem lehetsz a helyzet magaslatán, hogy egy ilyet képes vagy kiirni.
2023. máj. 8. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A korábbi válaszok alapján úgy tűnik, nem csak én nem értem teljesen a kérdést, szóval megkérdezném, hogy konkrétan mire gondolsz? Fiatal nő vagyok, akinek nincs gyereke és sosem volt házas, úgyhogy lehet ezért nem értem, de milyen dolgokban hiányzik a "férfias látásmód"? Valahogy el sem tudok képzelni olyan helyzetet, ahol úgymond szükségem lenne erre, és ezzel egyáltalán nem a férfiak ellen akarok beszélni. Autószerelés, fűnyírás, ilyesmikre gondolsz? (Mondjuk szerintem ezekhez sem kell "férfias látásmód", de mindegy.) Mert ha az ilyen dolgok nem mennek, akkor biztos van olyan barátnőd, akinek a párját meg tudod kérdezni. Vagy egy testvér, szomszéd, bárki. Valami példát mondhatnál, úgy lehet, hogy egyszerűbb lenne válaszolni.
2023. máj. 8. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:

"férfi látás- gondolkodásmód."

Nem is tudtam, hogy van ilyen, hiszen a nők (szerintük) mindent sokkalta jobban tudnak mint a pasik.

:)

2023. máj. 8. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Mondok neked példát. Két nagyobb gyermekemnek van párkapcsolata amolyan kamaszos szinten. Ezek okoznak nekem olyan kérdéseket ,amiket próbálok több oldalról megvizsgálni. Mindegy, nem akarom most leírni de pl elengedjem vagy ne. Nyílván én hozok döntést, de a minap egy pasi azt mondta mi van ha így közelíted meg a kérdést?

Ez csak egy idióta példa volt, de én tényleg azt gondolom, hogy rengeteg témában másképpen gondolkodnak a pasik. És nem fünyírásra gondolok. Én pl szeretek sakkozni, filozofálni a barátnőim annyira nem szertik az ilyesmit. Persze szeretek velük is beszélgetni, de az nem olyan "haveros"- ez lehet nem a legjobb szó, de nem tudom másképp leírni.

2023. máj. 8. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Barátnőiddel úgy talizz,ha nekik van csávójuk, hogy ő is legyen ott a csávó, és akkor ott náluk teáztok,vagy tenálad, stb.
2023. máj. 8. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

"Én pl szeretek sakkozni, filozofálni "

Filozofálni egyedül szoktak, sakkozni pedig a telefonodon is tudsz.

2023. máj. 8. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem hunyt el pár hete. Igaz nekem kisebbek a gyerekeim. 42F
2023. máj. 11. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!