Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon miért ír rám időnként?

Vajon miért ír rám időnként?

Figyelt kérdés
Van egy ellenkező nemű ismerősöm, aki időről-időre rám ír. De csak pár mondatot váltunk és ennek nem én vagyok az oka. Rég találkoztunk, az újabb találkozásra nem is nyitott, (se barátira, se romantikusabbra), akkor ez mire jó neki? Esetleg bűntudat, vagy egofényezés?

2023. máj. 7. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

9 Telitalálatom van megint.

Ha nem lenne, nem született volna meg a 10-es komment egy "érdekes" egyedtől.

Nézz körül magad körül kikkel vagy valójában körbevéve és miért szükséges számukra, hogy kontroll alatt tudjanak tartani.

2023. máj. 7. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Érdekes egyed?

Ja bocs, akkor vagyok "érdekes egyed", ha nem úgy viselkedek, mint egy paranoid skizofrén, mert lányokkal kell beszélgetni facsén. Hátokés.

2023. máj. 7. 17:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja, értem. Tehát itt már elértünk odáig, hogy mindenki kontroll alatt akar tartani.

Szerintem maradjunk meg a reálisabb lehetőségek szintjén.

2023. máj. 7. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Rohadtul unatkozik, es semmibe veszi masok erzeseit.
2023. máj. 7. 19:25
 15/15 A kérdező kommentje:
De annyira unatkozik, hogy megkockáztatja, az ismételt félreértést a részemről? Ez neki hol éri meg?
2023. máj. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!