Vajon miért ír rám időnként?
Az indítékot keresd meg, és azonnal feltudod göngyölíteni az egész előadását
Zárd le az információszerzésének a csatornáját, és idő kérdése és elkezd hibázni.
Erre is gondoltam. Bár azért rosszindulatúnak nem tartom, sőt.
De akkor mi lehet ez a mögöttes szándék, ami nem érzelem alapú?
Ezt nem tudom megfejteni. Max úgy amit már írtam, hogy egofényezés neki.
6 "Bár azért rosszindulatúnak nem tartom, sőt."
Sosem tudhatod egy emberről, hogy valójában kicsoda-csak kemény helyzetben.
Ennek az eszköznek a használója, minden csak nem egyenes, függetlenül attól minek mutatja előtted magát. Nem használna ilyet, ha egyenes lenne.
6 A használt eszköz jellemzi az embert.
Olyan ember meg sosem jó, hanem a legromlottabb, aki fennen hangoztatja:
Szerelemben bármilyen fegyver megengedett. Aki ezt egyetlen egyszer is mondja, azt azonnal vágd ki a köreidből-már ha jót akarsz magadnak.
Basszus, milyen válaszok, mintha valami világhaborús csatát próbálnának kilogikázni. Aztán meg itt sírnak, hogy nincs barátnőjök, miközben úgy kezelik a másik embert, mintha valami ellenséges katonai vezető lenne. :D
Egyre több itt az elmebeteg.
Fszbúk üzenetekről úgy írni, mintha atomfegyver lenne.
Sanszos, hogy két fiatal kamasz, vagy nem sokkal idősebb gyerek vergődik, erre "elkezd hibázni" meg "kemény helyzet", meg "legromlottabb". Eskü, olyan érzésem van, mintha valami kínai kommunista kémekről menne a párbeszéd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!