A Facebook társkeresőjében valakinek tapasztalata a barátszerző funkcióval van?
Bár nem értek hozzá, nem is vagyok Facebook társkeresőn (épp ezért kérdezem), de a barátszerző funkciónak nem pont az a lényege, hogy mindegy, milyen nemű a barát? Az ember a barátait elvileg nem nemek szerint válogatja a való életben (sőt, túlnyomórészt saját neműekkel barátkoznak az emberek). Mert látom, melegekre asszociáltál a jelölések alapján, pedig barátságok nem feltétlen nemek szerint köttetnek (nem lehet, hogy ők is pont így gondolják?).
Ha kimondottan az ellenkező nemmel akar valaki barátkozni ezen a társkeresőn, akkor jól gondolom, hogy azért burkoltan mégis a barátnőszerzés a cél, csak ezzel a "barátszerző funkcióval" kisebb lesz a nyomás a férfiakon, leplezni lehet így a gyengédebb érzelmeket?
Tényleg érdekel, hogy mi akkor ennek a valódi funkciója, ezért kérdem.
Ez más dolog, mint a társkeresős funkció? Ott is volt barátság keresős opció. Azzal nekem semmi extra tapasztalatom nem volt. Ugyanúgy a külső számított és az alapján húztak be.
#3: Persze, barátkozásnál annyira nem számít a nemiség, de azért néha mégis. Pl. nekem a férfi barátaim többsége inkább csak haver. Iszogathatunk, dumálhatunk csajokról, kockulhatunk együtt, de egyszerűen esélytelenek a lelkizősebb beszélgetések. A csaj barátaimmal meg ez tök alap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!