Miért ennyire túlaggódó?
Első éves egyetemista vagyok, a gimis baráti társasággal eléggé szétszóródtunk, de tartjuk a kapcsolatot, legalánbb Instán, Messengeren, ha személyesen nem megy.
Egy lány barátommal személyesen is szoktunk találkozni (ő már dolgozik), de én kolis vagyok Budapesten, szóval van, amikor nem megyek haza. Ilyenkor mindig írja, hogy aggódik értem, nehogy valami bajom legyen, kihasználjanak, vigyázzak magamra nagyon, meg reméli, hogy azért nem szakad meg a kapcsolatunk. Szinte már rosszul érzem magam, amikor nem találkozunk hétvégén, mert naponta akár 8-10-szer is leírja ezt. Mindig leírom, hogy szó sincs ezekről, továbbra is barátomként tekintek rá és találkozunk, amint hazamegyek.
Nem értem, miért aggódik, mert önálló vagyok, sohasem voltam másokra szorulva, nem engedem, hogy kihasználjanak, meg semmi.
De az is zavar, ha ő rosszul érzi ezek miatt magát.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!