Mit csináljak ha túlaggódom a tetteim legetséges következményeit még mielőtt megtettem volna?
Semmi baj sincs azzal, ha előrelátó módon körbejárod a tetteid lehetséges következményeit, buktatóit, ás B tervet készítesz ezek kivédésére. A gond ott kezdődik, ha tettek helyett is csak gatyázol.
Egyet tudni kell: Akármit lépsz, annak következményei lesznek, akár tetszik, akár nem. Sokszor a két lehetséges rossz közül kell választani, de választani mindig kell!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is abszolút rendben van így. Én is ilyen voltam korábban, én konkrétan 20 évesen az első csókomtól is féltem, mint a tűztől. Aztán egyik barátnőm javasolta, hogy menjek el úgy bulizni, hogy kavarjak valakivel, részegen azért levetkőzünk egy-két gátlást. És lám, tényleg így lett, azóta már abszolút nem félek, nem ördögtől való dolog ez :)
Szóval nem bíztatlak részeg bulikra, de egyszer szerintem megéri kipróbálni, sokat tud segíteni, anno nekem is ez segített. (ettől még nem kurvulsz el, nyugi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!