Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! A gimis barátságok...

Fiúk! A gimis barátságok mennyire maradnak meg érettségi után?

Figyelt kérdés
10.-es gimis vagyok, egy, az általános iskolásnál sokkal jobb osztályközösségben. A fiúkból 8-an nagyon jó barátok lettünk. Ez általában mennyire tartós, miután elballagunk? Megmaradnak a kapcsolatok?

2023. ápr. 28. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon ritka esetekben marad meg.

Közép suliban nekem is volt 6-7 nagyon jó haverom (el se hittem). Amint elballagtunk kb. azonnal megszakadt a kapcsolat. Nyáron 1 hónapot talán még pörgettük a közös messenger csoportot de aztán vége. Mindenki dolgozott, aránylag messze laktunk egymástól nem igazán volt ideje senkinek. Aztán már csak azt láttad, hogy az egyetemen/szakmán szerzett új haverjaival megy mindenfelé. De ahogy onnan is elkerültek úgy látom az a barátság sem maradt meg tovább.

Érettségi után talán 3 évvel próbált egy ember összehozni egy ilyen talit de abból sem lett semmi mert valakinek mindig valami dolga akadt, ha átraktuk másik időpontra akkor is..

De tudok olyanról akinek megmaradt 1! pedig annó ők is voltak 7-8-an.

2023. ápr. 28. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Az én esetemben teljes mértékig megmarad, 25 vagyok, és a baráti társaságaimat majdnem teljesen a középsulis barátaim alkotják, havi szinten összejárunk a mai napig, ez nagyjából 15 főt jelent
2023. ápr. 28. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Osztálytalálkozók tapasztalatai alapján olyan 0%-ban. Régi nagy haverok semmit nem tudnak egymásról alapból.
2023. ápr. 28. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 8an voltunk, abból még 4en járunk össze, szóval valamilyen szinten megmaradt. 4 éve érettségiztünk amúgy.
2023. ápr. 28. 22:39
 5/5 senior10 ***** válasza:
100%
kb semmiennyire. persze az elején pár pár évig összejárkáltok sörözni, esetleg neten dumcsiztok, de ez egyre ritkul ahogy mindenki végez a további tanulmányaival és elkezd dolgozni, családja lesz, esetleg külföldre költözik. mi 2004-ban érettségiztünk. a 10 éves osztálytalin még mindenki ott volt. a 15 éves tali meg lett ugyan hirdetve, de érdektelenség miatt el se kezdtük megszervezni, kb 3-4 fő jelezte hogy jönne, a többiek nem is reagáltak az ötletre...
2023. ápr. 29. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!