Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakit érdekel a bromance?

Valakit érdekel a bromance?

Figyelt kérdés
Hol találhatnék olyan fiatal srácot, aki benne lenne ölelős/bújós mély barátságban? (F)
2023. ápr. 18. 15:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
82%
Köszönjük, Andi! Te is nagyon szép vagy, Andi!
2023. ápr. 18. 20:45
 32/40 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon köszönöm! Ragyogok mint egy gyémánt mióta kidobtam a szakadt Bocskoromat. Az sem érdekel, ha az új férjem egy kissé gáz, én a belső értékeibe vagyok szerelmes. Nemrég csináltatott egy platina koronát, de már kivettem a szájából és ráhúztam a fejemre. Az Emocionális Intellektusnak is ezt ackoronát fogom átadni. Nagyon király lesz!
2023. ápr. 18. 20:55
 33/40 anonim ***** válasza:
77%
Andiii! Mire költöd megint a pénzem? Mondtam azért,hogy nem a tudod költeni a pénzt adok neked Andiii!!! Mire vinni fogod így? Annyira szőke vagy Andi! Megmondtam már, hogy kell mindenhez valami, hogy vidd valamire vagy valamire ne vidd ahhoz is kell az életben ám sok minden! Szedd össze magad kérlek!
2023. ápr. 18. 21:00
 34/40 anonim ***** válasza:
79%
Bosszúból. Azt mondtad, hogy én csak egy hülye tyúk vagyok, úgyhogy ahhoz is tartom magam, és egész nap költök. Szerencsére jól megy, nagyon nagy a hozam az utóbbi időben, sok tojást költöttem, pedig nem is vagyok igazi poéta. És ne mondd hogy nem vittem semmire, mert a jövő Évi rendezvényre fogom elvinni a vendégeknek.
2023. ápr. 18. 21:07
 35/40 anonim ***** válasza:
83%

-A mindenségit, hát itt meg mi folyik?? Családi perpatvar a Mészáros családban? Ez nem európai. Ez nem demokrata. Én, mint igazi hazafi, mint igazi európai, mint igazi ember s, mint igazi magyar, nem engedhetem ezt a istenverte balhét amit itt leműveltek! Ilyen böszmeséget ember ebben az országban még nem követett el amit itt leműveltek! A szentségit nektek! Há mit képzeltek??

-Feriii... gyere, menjünk haza, megint sokat ittál!!

-Lósz*rt Klári!! Te ebbe ne szóljá be! Inkább kenj magadra még 5 kiló vakolatot, hogy nőnek nézzél ki!

-De Feri, kérleeek!! Gyere, menjünk haza!

-Nem megyek! Ha te akarsz, menjél! El lehet innen menni! Tessék csak! Menjééé! Lehet menni!!

-Megint beütött a xanax a whiskyd után, naaa gyereee!!

-Nem! Ebben a qrva országban nekem kell rendet tenni!

-A francba már FERENC JÖSSZ ÉS KÉSZ! - mondta Klári, majd egy akkora pofont kevert le Ferinek, hogy a padló adta a másikat.

2023. ápr. 18. 21:16
 36/40 anonim ***** válasza:
72%
Klárikám, te vagy az?
2023. ápr. 18. 21:19
 37/40 anonim ***** válasza:
72%
Ki az ott veled az a másik? Klárikám! Te is látod ezt? Hát én ezt nem hiszem el! Rojál flöss!
2023. ápr. 18. 21:21
 38/40 anonim ***** válasza:
77%
Itt az oldalon is van simerkedős részleg bár érzésre téged inkább melegek fognak felekresni és többet fognak akarni.
2023. ápr. 18. 23:41
 39/40 anonim ***** válasza:
86%

Hát nyilván a kérdező,férfi létére sem véletlen fiatal fiúkat akar....

Nem kell őt félteni a melegektől, 38-as !

2023. ápr. 19. 05:27
 40/40 anonim ***** válasza:
Engem igazából szopás érdekelne, ölelés, bújás kevésbé. 26/F/meleg
szept. 11. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!