Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kell arra reagálni, ha...

Hogyan kell arra reagálni, ha egy barátnőd elmondja, hogy a lányának megjött a menstruációja? Kell erre egyáltalán reagálni?

Figyelt kérdés

Egy kicsit szociális analfabéta vagyok. A barátnőm meg mindent megoszt velem. A 11 éves lányának ma megjött, és ezt megírta nekem. Mondjuk, bármennyire is jóban vagyunk, erre úgy reagáltam, hogy szegény, hisz még lehetett volna pár szabad éve. Vagy ennek örülni kell? Én pl tökre letörtem, amikor nekem megjött, mert utáltam az egészet.

Na de amikor a barátnőm a gyerekéről beszèl, amúgy sem tudok mindig jól reagálni, mert nekem még nincs sajátom és nem tudom, hogy miként kéne bizonyos dolgokra reagálni.

33/N

2023. ápr. 17. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%
Jut eszembe: kedvenc sztori a helyi postásnőről, hogy ugyanígy kidumálta a lányát mint te, kilences. A kiscsaj megtudta - volt kilenc éves - , a következő családi rajcsúron bevitte a vendégség közepére anyu vibrijét "megtaláltam a játékodat kurjantással. Na többet se dumált róla a nő épen mi újság van a gyereke nemi szerveivel.
2023. ápr. 17. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es: Hát, bocsi, de nekem olyan barátaim vannak, hogy függetlenül élethelyzettől, hasonlóságtól, bármi lehet a téma, és a másik nem kéretlenül arcba tolásnak vesz semmit… És ez oda-vissza érvényes. Amúgy sosem voltam „bekakiltunk, szopizunk” anyuka, de mivel a gyerek is az életem része, ahogy a háziállataim, munkám stb., természetes, hogy ő is szóba kerül egy baráti beszélgetés során, sok minden más téma mellett.

„Egyszer meséld már el a lányodnak, hogy kipletykáltad mikor menstruálni kezdett, néz meg mennyire örül amiért nullával egyenlően tiszteled az intim dolgait.”

Az évszázad pletykálkodása, hogy egy számára is közeli személynek megemlítettem:-) Szöveget meg nem tudsz értelmezni? „De képzeld, attól viszont nem lett lelki sérült, hogy a keresztanyja (aki a legjobb barátnőm) tud a menzeszéről, és a másik kislány sem, hogy én meg az övéről.”

Szándékosan kötekedsz, világosan leírtam példákat, amilyen formában tálalni valóban kínos lenne, de te olyan prűd vagy, hogy szerintem kb. még azon is megrökönyödsz, hogy az anyjaként én tudok róla:-)

2023. ápr. 17. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!