Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert mondja egy nonemu vki...

Miert mondja egy nonemu vki egy baratjanak (no) elbucsuzaskor: “Vigyazz magadra.” ? Mondjak az elletonek nemelyik fiu baratai is.

Figyelt kérdés

Nem leszbikus egyik se.

Budapest belvarosaban elnek,kozbiztonsag ok. Egeszsegek ,futasra alkalmas emberrol beszelunk. Nem mozgasserult,nem oltozik kihivoan. Feltalalja magat,nem kell felteni tipus. 30-as korosztaly.

Leoltasnak szanjak? Dominanciabol mondjak?

#Vigyazz magadra.
2023. márc. 28. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy megszokott elköszönési mód a magyar nyelvben.
2023. márc. 28. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért kell mindent túlbonyolítani, belelátni 50 ezer dolgot. Ahogy az első írja. Nő vagyok, mondtam már férfinek, nőnek is, baráti, rokoni, partneri viszonylatban, mert kedvelem/szeretem az adott személyt, és nem akarom, hogy baja essen. Nem gondolom a másikat se hülyének, se sutának. Van, aki esetleg pusztán csak frázisból mondja, de hogy hogy jön ide dominancia vagy leoltás, azt végképp nem vágom:-)
2023. márc. 28. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
36%
Azt jelenti szépen mondva, hogy "sok a cigány, vigyázz az életedre meg a cuccaidra".
2023. márc. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!