Szerintetek mit jelent az, ha egy lány egy fiúnak elbúcsúzáskor puszit ad?
Figyelt kérdés
Nem hétköznapi az eset, nem vagyunk barátok, nem is ismertük egymást, csupán találkoztunk, beszélgettünk, kiderült hogy közel lakunk egymáshoz. Van barátja is, és legkevésbé sem nyomultam, annak ellenére, hogy szép. Elköszönt és adott két puszit. Ezen én komolyan meglepődtem, mert eddigi tapasztalataim során, azoknak szoktam puszit adni, akit ismerek, pl barátaimnak a párjaik, vagy 1-2 lánynak a baráti körből. Ez mit jelenthet? Lehet, hogy simán ilyen mindenkivel? Másrészről magam nem tartom egy szép srácnak, valamint kétlem, hogy pont az esete lennék.2014. okt. 25. 16:58
1/2 anonim válasza:
Van olyan fiúbarátom, akinek én is azt adok. De kizárólag barát.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvastad e a kérdés kifejtését. Az, hogy barátnak azt adsz az oké, de korántsem vagyok baráti viszonyban vele.
2014. okt. 25. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!