Mit tegyek, ha egyik barátom káromoló, gőgös beszédet tanúsított felém vasárnap délelőtt?
Figyelt kérdés
Szidott engem, holott erre nem adtam alapot. Mit tegyek? Bocsássak meg néki?2023. márc. 27. 13:21
11/15 A kérdező kommentje:
Csak az válaszoljon majd, aki végig is olvasta, hogy történtek itt a dolgok.
2023. márc. 27. 15:20
12/15 anonim válasza:
jó de akkor most leírod vagy sem? remélem nem fél négy óta írod a picsogásod folyamatosan, mert regényt olvasni nincs kedvem...
13/15 anonim válasza:
Na mizújs, kérdező, beszéltél vele?
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem, azért nem írtam, mert időközben bocsánatot kért, én még gondolkodom, elfogadjam-e és megbocsássak-e neki.
2023. márc. 28. 12:48
15/15 anonim válasza:
És mivel indokolta, miért beszélt ilyen csúnyán veled?
Azért érdemes végig gondolnod, hogy ha ez egyszeri eset, akkor alapvetően nem ilyen ember. Én adnék neki még egy esélyt, főleg így, hogy bocsánatot kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!