Olyankor mi van ha orvosi terápáira kell járjak, ami minden héten délelőtt van és semmikor máskor nincs? És a cég nem enged el, szabi sem jöhet szóba mert ennyi szabi nincs is, és minden héten 1 fix napra amúgy se adnának ki
A kezelés minden héten délelőtt van, nem én döntöm el,a kórházi szakellátás ekkor van, 8-12h közt, behívásos alapon.
Na ilyenkor mi van?
"Ha az orvos ad igazolást, akkor ez igazolt távollét."
ez nem igaz... ezt a munkáltató nem köteles elfogadni!!! A munkáltató köteles elfogadni
a) táppénz
b) betegállomány (nem uaz mint a tp)
c) és a kötelező terhesgondozásról szóló igazolást
SLUSSZ!!
semmi mást nem köteles elfogadni!
És még betegállomány alatt is kirúghat 2012 óta!
te ha főnök lennél eltűrnéd hogy egy embered minden jéten hiányzik? és a melójét ki végzi el? Majd tán te??
vagy rátolod másra? És akkor meg az fog reklamálni és jogosan...
Vagy fizetsz magánt vagy nem tudsz járni.
En is igy jártam kartöres niatti gyogytorna kéne de szakrendelésen munkaidőben van a magán meg asszem egy alkalom 8000 ft.
Nincs tornáztatva rossz állapotban van, otthoni torna nem ér semmit, ez van.
Az egészség gazdagok vagy jolszituáltak kiváltsága.
"Én elmennék az orvoshoz simán"
Aztán lehet másnap már nem kéne bemenned a munkahelyre sem.
nem alap lenne a dolgozó egészségmegőrzéséhez hozzájárulni? MI a célja a munkahelynek? Egy beteg nem teljesítő majd kidőlő dolgozó-
vagy egy egészséges, elégedett alkalmazott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!