Miért csak nyomi emberek írnak?
Megfigyeltem, hogy itt is, meg facebook-os ismerkedős, barátkeresős oldalakon is többnyire csak nyomi emberek vannak. Miért van az, hogy akárhányszor elkezdek valakivel chatelni, és nagy nehezen küldünk egymásról képet, mindig egy extra nyomi emberről kapok képet? Nyilván nekem is vannak hiányosságaim, de legalább a hajam igényesen le van vágva, lehetőségeimhez mérten jó cuccokba járok, a fogam rendben van.
A nyomiság tényleg ennyire durván magyarázza azt, hogy valaki magányos?
"Akkor nálam, hogyhogy soha nem próbálkozott még egy ilyen se?"
Miről beszélsz? Ki vannak írva kérdések, hogy barátkoznának, illetve én is írtam ki ilyen felkérést, és az ott indított beszélgetések alapján derül ki, hogy nyomi az illető.
Magyarul, hogy az egybites csökkentett IQ-val rendelkező agyatokkal is felfogjátok: Tényleg csak igénytelen nyomi emberek magányosodnak el TÖBBNYIRE?
"Magyarul, hogy az egybites csökkentett IQ-val rendelkező agyatokkal is felfogjátok: Tényleg csak igénytelen nyomi emberek magányosodnak el TÖBBNYIRE?"
Mint te?
Itt a legnagyobb lúzer te vagy!
Ott van a kérdésedben az is, hogy FACEBOOK, nem konkretizáltad le erre az oldalra az egészet!!! Már azt sem tudod mit írtál csak vergődsz itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!