Lányok nektek belefér a férfi-nő barátságba az ölelkezés?
Amíg fiatal lány voltam, belefért. Solőt, szerettem is az ilyet. Most, hogy felnőttem, férjem van, nem. Egyáltalán nem vágyom arra, hogy a férjemen kívül más férfiakat ölelgessek, és nekem is furcsa lenne, ha a férjem ölelgetne nőket. Még puszit is csak a rokon férfiaknak adok.
Barátnőkkel belefér, de nem mindegyikkel szoktuk. Van nagyon ölelgetős barátnőm, de a többségnek nincs erre igénye.
Egy rövid talán igen. Nem igazán tudok már féltékeny lenni, valahogy lemondtam erről a tulajdonságról.
Persze gyanakodhat sok mindenre az ember, de igazán nincs értelme. Aki akar, az elmegy az életedből. Ennyire egyszerű a történet.
Nálam is szintúgy találkozáskor és elköszönéskor.
Szüleim, illetve apa húgának családja sem valami ölelkezősek, közülük talán én vagyok a leginkább nyitott az ilyenre. Lányokkal, 1-2 kivétellel, akkor van csak ölelés, amikor régebb óta nem találkoztunk, vagy tudjuk, hogy nem látjuk egymást egy jó ideig, szóval hosszabb időre köszönünk el.
Egyik legközelebbi barátnőm családjában sajnos nemrég történt egy borzasztó tragédia, és amikor elmesélte, akkor reflexből jött tőlem egy ölelés. Fiúval még nem volt ilyen beszélgetés, és nem is tudom, hogyan reagálnám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!